COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stromboli - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Æoliske Øer til Sicilien side

Stromboli - Milazzo færgeselskaber

    • 6 Sailings Daily 2 hr
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 5 hr
    • Get price

Stromboli til Milazzo færge

Stromboli Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer.

Der er 47 overfarter Uge på Stromboli Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stromboli Guide

Den lille ø Stromboli ligger i Det Tyrrhenske Hav, ved den nordlige kyst af Sicilien, Italien. Øen er del af den Æoliske øgruppe og er placeringen af en af tre aktive vulkaner i Italien. Der er en række ting besøgende kan lave på øen. Man kan slentre gennem hovedbyen på øen og nyde den smukke udsigt. Alternativt, er Stromboli det perfekte sted for en sejltur rundt om øen. Fra havet kan vulkanen tydeligt ses. For de mere aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kig på krateret.

Der er færgeforbindelser til Sicilien og fastlandet.


Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.