Stromboli til Milazzo færge

Stromboli Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 45 minutter mens Siremar servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 t.

Der er 52 overfarter Uge på Stromboli Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stromboli - Milazzo færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 7 Afgange Dagligt 1 time 45 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Stromboli Milazzo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stromboli Milazzo ruten er for en bil og 1 passager.

Stromboli Guide

Den lille ø Stromboli ligger i Det Tyrrhenske Hav, ved den nordlige kyst af Sicilien, Italien. Øen er del af den Æoliske øgruppe og er placeringen af en af tre aktive vulkaner i Italien. Der er en række ting besøgende kan lave på øen. Man kan slentre gennem hovedbyen på øen og nyde den smukke udsigt. Alternativt, er Stromboli det perfekte sted for en sejltur rundt om øen. Fra havet kan vulkanen tydeligt ses. For de mere aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kig på krateret.

Der er færgeforbindelser til Sicilien og fastlandet.

Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.