Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Pantelleria havn

  • Pantelleria overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Pantelleria før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Pantelleria overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Pantelleria færgeservicer

Pantelleria Guide

Pantelleria Guide

Syd for den vestlige spids af Sicilien ligger den italienske ø Pantelleria. Øen er tættere på Afrika end på Europa. Pantelleria er den største af alle de sicilianske øer og er en vulkan ø, som er kendt som ”den sorte perle af Middelhavet”. Øen var den første trædesten for arabisk invasion af Sicilien i det 8. århundrede, og dens navn stammer fra arabisk ”Bint-al Rion”, som betyder ”datter af vinden”. Ligesom de fleste andre øer i Middelhavet, har Pantelleria en rig historie med forskellige dominerende civilisationer, fra fønikerne, romerne og araberne, med arabisk påvirkning som den mest indflydende. Men Pantelleria har generelt stadig en meget siciliansk kultur. Pantelleria er mest berømt for sit hav, med 300 meter høje klinter, fjorde, huler og grotter langs kysten, hvilket gør den til den perfekte destination for snorkling og dykning.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking