Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Marettimo havn

  • Marettimo overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Marettimo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Marettimo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Marettimo færgeservicer

Marettimo Guide

Marettimo Guide

Marettimo er den næststørste af De Ægadiske Øer i Middelhavet, omkring 40 km ud for Siciliens vestkyst. Der er kun en bosættelse på Marettimo, som er en fiskerlandsby, som består af simple bygninger med italienske flisebelagte trapper, som fører op til husene. Øen er kun 12 kvadratkilometer i størrelse og har omkring 300 indbyggere om vinteren og 700 om sommeren, ikke medregnet turister. Marettimo er den mest fjerntliggende og isolerede af de tre Ægadiske Øer, og anses for at være grønnere og mere bjergrig i forhold til de omkringliggende øer. Øen er stortset en enorm højderyg, som stikker op af havet, hvilket gør det næsten umuligt at køre på øen, og besøgende må ikke medbringe køretøjer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking