Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alicudi - Milazzo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Æoliske Øer til Sicilien side

Alicudi - Milazzo færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 2 hr 40 min
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 5 hr
    • Get price

Alicudi til Milazzo færge

Alicudi Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer.

Der er 33 overfarter Uge på Alicudi Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Alicudi Guide

Øen Alicudi er del af de 8 øer, der udgør det Lipariske øhav. Der er omkring 120 indbyggere på øen, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste af øens indbyggere lever af fiskeri, med nogle involveret i den smule landbrug, der finder sted på øen. Besøgende bør bemærke, at der ikke er mange faciliteter på øen, som kun har én restaurant, som serverer, hvad fisk der er blevet fanget, eller hvad færgerne leverer.

Øen er tilgængelig med færge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilien. Færger sejler generelt hele året rundt, men er afhængig af vejret.


Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.