Alicudi til Milazzo færge

Alicudi Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 5 m.

Der er 33 overfarter Uge på Alicudi Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Alicudi - Milazzo færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 4 Afgange Dagligt 2 t 50 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Afgange Ugentlig 5 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Alicudi Milazzo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Alicudi Milazzo ruten er for en bil og 1 passager.

Alicudi Guide

Øen Alicudi er del af de 8 øer, der udgør det Lipariske øhav. Der er omkring 120 indbyggere på øen, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste af øens indbyggere lever af fiskeri, med nogle involveret i den smule landbrug, der finder sted på øen. Besøgende bør bemærke, at der ikke er mange faciliteter på øen, som kun har én restaurant, som serverer, hvad fisk der er blevet fanget, eller hvad færgerne leverer.

Øen er tilgængelig med færge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilien. Færger sejler generelt hele året rundt, men er afhængig af vejret.

Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.