Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Lipari havn

  • Med bil

    Lipari er den største af de Lipariske Øer i det Tyrrhenske Hav ud for den nordlige kyst af Sicilien. Lipari havn ligger i Via Mariano Amendola og er nem at finde.

  • Adresse

    Via Mariano Amendola, 98055 Lipari (ME)

  • Lipari overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Lipari før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Lipari overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Lipari færgeservicer

Lipari Guide

Lipari Guide

Lipari er den største af de syv vulkanske øer i den øoliske øgruppe. Man kan mærke harmonien allerede ved første syn af Lipari havn, med grønne bakker, fiskerbåde, udeservering, små shoppinggader og huse, som er ældedes til værdig skønhed på den måde man kun ser i Italien. Centeret ligger omkring slottet, dets fort og de to havne, Marina Corta og Marina Lunga på hver side. På hovedgaden, Corso Vittoria Emunuele, ligger de fleste butikker, barer og restauranter. Gaden leder ned til den anden havn, som er større og håndtere den tungere færgetrafik. På Lipari er der en vulkansk obligation til at tage sig tid til at gå på opdagelse mellem forstenede obsidianstrømme og hvide sletter af pimpsten – to materialer der har samme kemiske opbygning som sten, men ser forskellige ud, grundet en uens nedkøling af lavaen da den størknede.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking