Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Trapani havn

 • Med bil

  Trapani ligger på den vestlige side af Sicilien. Fra Palermo, følg A29 eller fra Marsala tag SS115, kør ind i Trapani på ’Via Scorrimento Villa Rosina’, derefter ’Via Libica’ og følg anvisningerne til havnene. Havnen ligger på Piazza Garibaldi, ved udgangen af Via Ammiraglio Staiti.

 • Med tog

  Trapani togstation er på Palermo linien og kan nås fra de fleste større byer. Togstationen ligger omkring 2 km fra havnen.

 • Adresse

  Viale Regina Elena, 104 91100 Trapani

 • Trapani overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Trapani før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Trapani overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Trapani færgeservicer

Trapani Guide

Trapani Guide

Trapani ligger på den vestlige kyst af Sicilien. Trapani er en fiskeri- færgehavn med en lang historie. I dag er byen kendt for sin fine fisk og skaldyr og sicilianske køkken, og er en god base for turister som ønsker at udforske denne del af øen. Trapani indtager et lavtliggende forbjerg med en kurvet havn, som kombineret med dens position ved Siciliens vestlige spids, gjorde byen til et vigtig knudepunkt for handlende og rejsende. I dag er byen stadigvæk en base for rejser ud til mindre øer som Pantelleria, til det italienske fastland og til Tunesien. Byen er ikke særlig godt kendt af udenlandske turister og er ikke en af øens oplagte rejsemål, men det er en god base for at udforske denne del af Sicilien.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking