Trieste til Porec færge

Trieste Porec færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Trieste Porec færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trieste - Porec færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Trieste Porec Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige del af Italien i enden af en smal stribe land mellem Adriaterhavet og Slovenien. Byens historie er blevet stærkt påvirket af sin placering i spidsen af Triestebugten, ved skillevejen mellem latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en række teatre og en blomstrende kultur scene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada og Teatro Miela. En populær attraktion i byen er Castello Miramare, som blev bygget mellem 1856 og 1860 og er beliggende på vandfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets haver er åbne for offentligheden og har en række træer og to damme, hvoraf den ene er kendt for sine svaner og den anden for sine lotusblomster.

Der er tilstrækkelige faciliteter i havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Pula i Kroatien og Igoumenitsa i Grækenland.

Porec Guide

Porec er en kroatisk by og det mest populære feriested i Istrien. De største turistområder i byen er de to bugter, der ligger syd for byen. De hedder Zelena Laguna og Playa Laguna, og er næsten som to små byer i deres egen ret med deres egne hoteller, campingpladser, en marina, shopping og underholdning. Der er en række seværdigheder af historisk interesse i Porecs gamle bydel, som inkluderer Euphrasian baskilikaen, som er fra det 6. århundrede og er kendt for sine guld mosaikker. Basilikaen, der blev erklæret et Unesco verdensarv område i 1997, er egentlig en samling af bygninger, der indeholder en døbefont og bispegården.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Venedig i Italien.