Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sverige

Sverige er det største af de Skandinaviske lande, placeret I Nordeuropa, mellem Norge til vest og Finland til øst.

I forhold til geografi, er Sveriges landskab både smukt og forskelligt. Det sparsomt befolkede område til nord er et område med utæmmet arktisk vildnis, som består af frodige skove, over 90 tusinde søer, vilde floder og massive bjerge, som tilbyder fantastiske omgivelser til vintersport. Ikke overraskende er en kærlighed for det udendørs normalt i Sverige, med populære fritidsaktiviteter som svampejagt, bærplukning, vandreture, camping og fisketure.

Stående stolt, i den centrale del af Sverige er hovedstaden, Stockholm, en af landets bedste attraktioner, kendt for dets splittede udseende med tilsyneladende endeløse sejlrender og øer, som er forbundet med 57 broer. De har også en række gode museer, et opfindsomt køkken og et stort udvalg af butikker. Den gamle by, kaldet Gamla Stan, er et mønstereksempel på svensk historie, med majestætiske paladser og eventyrlige brostensveje gemt væk kun et stenkast fra den ultramoderne bymidte.

Den sydlige svenske spids består af ti områder, hvilket inkluderer de meget besøgte UNESCO verdensarvs-roste øer Oland og Gotland. Göteborg, på sydvest kysten, er en vigtig havneby, som kan prale af en billedskøn havnefront og nyklassicistiske bygninger sammen med trendy cafeer, barer og restauranter. Malmø er en nem flugt fra den danske hovedstad København, takket være Øresundsbroen, mens byen i sig selv, har et omfattende netværk af cykelruter.

Med nogle af de højeste levestandarder i det moderne Europa, hvilket skyldes det omfattende velfærdssystem og den højtuddannede arbejdskraft, har svensk historie spillet en central rolle i at skabe, hvad vi ser i dag. Sverige var i det 17 århundrede en militær magt ledet af de frygtindgydende vikinger, men Sverige har dog ikke deltaget i nogen konflikter over de sidste 200 år. Men beviser på deres mere krigeriske baggrund kan ses over hele landet; du vil med stor sandsynlighed se fascinerende runesten, mystiske gravhøje og enorme middelalderlige mure langs de smukkeste vandreruter.

At rejse med færger er meget udbredt i Skandinavien og Nordeuropa, hvor Sverige er belejligt placeret til et utal af relativt korte sejlture fra mange lande. Der er også masser af indenrigs ruter fra de svenske øer, men størstedelen af færgerne ankommer fra internationale destinationer som for eksempel Tyskland, de Baltiske lande, Rusland og Skandinavien. Alle ruter er betjent af et væld af fremragende færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Finnlines
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
 • Polferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Sverige