Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3311 ruter og 673 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Litauen

Litauen er beliggende i Europas nordøstlige hjørne, og er et land, som er fyldt med barok arkitektur, store søer og frodige skove.

Et af højdepunkterne er ”Hills of Crosses” som ligger nord for Siauliai, et pilgrims område med 100,000 kors og gigantiske krucifikser. På en mindre travel dag, har det en uhyggelig atmosfære, men det er et virkelig bemærkelsesværdigt syn. Det er et mærke for overlevelsen af katolicismen gennem landet omtumlende historie. I 1940erne, ville litauere snige sig forbi sovjetiske soldater for at sætte deres kors i bakken, som en handling af loyalitet over for deres arv.

Palace of the Grand Dukes of Lithuania i hovedstaden, Vilnius, må ses. Det blev oprindeligt bygget i det 15. Århundrede, men er blevet ombygget gennem århundreder, og man kan se fascinerende artefakter og ceremonielle haller.

Mens i hovedstaden, kan man slentre gennem Domkirkepladsen på en søndag, hvor de lokale detalger i morgenmasse. Den er også vært for militære parader, messer, offentlige arrangementer og betragtes som den livligste del af byen.

Aukštaitija National Park i øst, er et testamente til Litauens vidunderlige landskab. Parken er hjem til 200 år gamle fyrretræer, 48 fuglearter og 160 søer.

Der er daglige færgeforbindelser til Klaipeda fra Karlshamn i Sverige, som tager omkring en halv dag, og fra Kiel i Tyskland, som tager lidt længere tid.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • TT Line
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris

Litauen anmeldelser

 • "Online bestilling og kæledyr"

  Jeg har boet i UK og med familie i Danmark har jeg sejlet rigtig mange gange mellem Newcastle og Amsterdam. Der er mange ting, der fungerer godt: Pæne og rene kahytter, varieret underholdning om bord samt udmærket udvalg af mad. Men skal man have et kæledyr med sig, er det noget rod og deres online bestilling simpelthen ikke god nok. Så næste gang jeg har kæledyr med på ferie, bestiller jeg billet ved at ringe til kundeservice. Så håber jeg de kan gøre det bedre.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Oplevede fra først til sidst at alt fungerede helt som aftalt og fuldt tilfriststillende

  Læs mere Læs mindre
 • "Problematisk adgang til kahytter inden afrejse"

  Afrejse d 31/7 kl 15.00. Forinden havde vi pr mail fået besked på senest indcheckning kl 14.00. Ved ankomst lød beskeden tilos og alle andre, at vi kunne komme til vores kahyt kl 14. 45. Kl 14.30 tog vi elevatoren op til 9. etage. Da vi kom ud fra den, hvilket viste sig at være næsten en umulighed, for hele området var fyldt af passagerer, som jo også gerne ville til deres kahyt  kl 14.45. Alle havde kufferter mm med sig, og ville gerne have det sat væk, så man kunne nyde den forestående tur. Vi stod som sild i en tønde, samtidig med, at der  blev ved med at komme flere passagerer ud fra elevatoren. Dårlig luft og en svær situation for børnefamilier og gangbesværede. Og med tanke på disse tider med coronasmitte  plus andre risici , var det en meget uheldig begyndelse, og det oven i købet efter vi pr mail, var blevet bedt om at bære mundbind ved indcheckning og i øvrigt tage hensyn til hinanden. Ved tidligere rejser med Oslobåden, kunne vi komme til vores kahyt lige efter indcheckning, og dermed gav det ikke denne kaotiske start på en ellers fin tur

  Læs mere Læs mindre
 • "Super godt"

  Meget fin og ren over det hele Super sød personale Morgenmad var også godt

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Litauen