COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Litauen

Litauen er beliggende i Europas nordøstlige hjørne, og er et land, som er fyldt med barok arkitektur, store søer og frodige skove.

Et af højdepunkterne er ”Hills of Crosses” som ligger nord for Siauliai, et pilgrims område med 100,000 kors og gigantiske krucifikser. På en mindre travel dag, har det en uhyggelig atmosfære, men det er et virkelig bemærkelsesværdigt syn. Det er et mærke for overlevelsen af katolicismen gennem landet omtumlende historie. I 1940erne, ville litauere snige sig forbi sovjetiske soldater for at sætte deres kors i bakken, som en handling af loyalitet over for deres arv.

Palace of the Grand Dukes of Lithuania i hovedstaden, Vilnius, må ses. Det blev oprindeligt bygget i det 15. Århundrede, men er blevet ombygget gennem århundreder, og man kan se fascinerende artefakter og ceremonielle haller.

Mens i hovedstaden, kan man slentre gennem Domkirkepladsen på en søndag, hvor de lokale detalger i morgenmasse. Den er også vært for militære parader, messer, offentlige arrangementer og betragtes som den livligste del af byen.

Aukštaitija National Park i øst, er et testamente til Litauens vidunderlige landskab. Parken er hjem til 200 år gamle fyrretræer, 48 fuglearter og 160 søer.

Der er daglige færgeforbindelser til Klaipeda fra Karlshamn i Sverige, som tager omkring en halv dag, og fra Kiel i Tyskland, som tager lidt længere tid.

Populære Færgeselskaber

  • 7 Afgange Ugentlig 13 t
  • Få pris
  • 5 Afgange Ugentlig 16 t 30 m
  • Få pris

Litauen anmeldelser

 • "Overfart april 2012"

  Meget tilfreds med denne overfart, det var sjovt! Den eneste dårlige ting var at der var en lidt dårlig lugt i toilettet i kabinen. Tak for alt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pænt skib"

  Vi tog færgen fra Rostock til Trelleborg og havde en behagelig rejse. Personalet var hjælpsomme, maden var ok og færgen var til tiden!

  Læs mere Læs mindre
 • "Spontan tur til Rostock"

  Af en pressende grund tog vi færgen Huckleberry Finn den 23 august 2012. Vejledningen, bookingen, boardingen og overfarten var perfekt. Vi blev glædeligt overrasket over den dejlige atmosfære, gode service i restauranten og butikken, samt de store saloner. Jeg kan varmt anbefale denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Afslappende"

  Jeg blev overrasket over, at færgen var langsom over havet, meget behagelig. De offentlige områder og toiletterne var godt rene. Tilbuddet om at leje kan kabine til resten var meget god (men vi brugte det ikke). Det eneste jeg ville ændre, er priser for mad og drikke. En flaske vand koster €4,20 (40 sek), så vi tog vores eget vand med på tilbagerejsen. Vi vil rejse igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Litauen