Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Litauen

Litauen er beliggende i Europas nordøstlige hjørne, og er et land, som er fyldt med barok arkitektur, store søer og frodige skove.

Et af højdepunkterne er ”Hills of Crosses” som ligger nord for Siauliai, et pilgrims område med 100,000 kors og gigantiske krucifikser. På en mindre travel dag, har det en uhyggelig atmosfære, men det er et virkelig bemærkelsesværdigt syn. Det er et mærke for overlevelsen af katolicismen gennem landet omtumlende historie. I 1940erne, ville litauere snige sig forbi sovjetiske soldater for at sætte deres kors i bakken, som en handling af loyalitet over for deres arv.

Palace of the Grand Dukes of Lithuania i hovedstaden, Vilnius, må ses. Det blev oprindeligt bygget i det 15. Århundrede, men er blevet ombygget gennem århundreder, og man kan se fascinerende artefakter og ceremonielle haller.

Mens i hovedstaden, kan man slentre gennem Domkirkepladsen på en søndag, hvor de lokale detalger i morgenmasse. Den er også vært for militære parader, messer, offentlige arrangementer og betragtes som den livligste del af byen.

Aukštaitija National Park i øst, er et testamente til Litauens vidunderlige landskab. Parken er hjem til 200 år gamle fyrretræer, 48 fuglearter og 160 søer.

Der er daglige færgeforbindelser til Klaipeda fra Karlshamn i Sverige, som tager omkring en halv dag, og fra Kiel i Tyskland, som tager lidt længere tid.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • TT Line
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris

Litauen anmeldelser

 • "Dejligt skib"

  Alt forløb planmæssigt. flink besætning og god morgenmad

  Læs mere Læs mindre
 • "Overordnet en god oplevelse."

  Enten skal personalet være mere sikker i at surre MC eller bare lade os gøre det selv. Når man har købt siddepladser burde man have nøglekort til rummet så man ikke skal bøvle med folk der ikke har betalt men bare sætter sig ind og tager en tilfældig plads.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Det var en fantastiske tur. På papir manglede præcis adressen af terminalen Det var svært at finde vejen til!!!

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Det var en fantastiske tur. På papir manglede præcis adressen af terminalen Det var svært at finde vejen til!!!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Litauen