COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Klaipeda - Karlshamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Litauen til Sverige side

Klaipeda - Karlshamn færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price

Klaipeda Karlshamn færge anmeldelser

 • "Dejlig tur"

  Ind- og udtjekning gik nemt, og overfarten fra Klaipeda til Karlsham var en dejlig tur. Vi havde valgt en kahyt og det gjorde overfarten behagelig, så jeg vil fremover sejle mere, hvis det er muligt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sørejse mellem LT og SE."

  jeg rejste på ny med DFDS færgen mellem LT og SE. En god oplevelse, når man vælger den bedste kahyt og spiser i skibets restaurant. En udsøgt betjening med velsmagende mad og gode vine. En litauisk vodka bør smages som aperitif. En stor del af personalet taler kun litauisk og russisk, enkelte lidt engelsk. Med russisk klarer man sig fint med generationen 40+. De yngre mennesker taler derimod kun undtagelsesmæssigt russisk, men engelsk. Som det eneste negative kan jeg nævne, at det tog tre kvarter at køre fra borde!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Klaipeda til Karlshamn færge

Klaipeda Karlshamn færgeruten forbinder Litauen med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Klaipeda Karlshamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Klaipeda Guide

Byen Klaipeda ligger ved mundingen af floden Dane i Litauen. Den ligger på stedet, hvor floden løber ud i Østersøen og er landets tredje største by. Byen har en rig historie og en varieret fortid, og har i forskellige perioder været underlagt hertugdømmet Preussen, det tyske kejserrige og den sovjetiske Socialistiske Republik.

Denne arv gør byen til et interessant sted at besøge, med de fleste attraktioner i centrum. Nogle af byens ældre bygninger har maleriske bindingsværk konstruktion, af lignende slags til bygninger i Danmark, Tyskland, Frankrig, England og det sydlige Sverige.

Byens is-frie havn spiller en vigtig rolle i Litauens transportnetværk. Den tilbyder året rundt forbindelser til landets hav-, jernbane-, og landeruter fra øst mod vest. Havnen fungerer både som passager- og fragttransport, og der er færgeforbindelser til Kiel og Karlshamn.


Karlshamn Guide

Den svenske havneby Karlshamn ligger på Østersøkysten og er en charmerende lille by med en interessant historie og en dejlig skærgård.

Området omkring byen skifter fra dejlige øer og naturskønne steder langs kysten til de frodige skove, der findes længere inde i landet. Der er meget at se og lave i og omkring byen. Hvis besøgende ønsker lidt fred og ro, kan man tage til skærgården eller floden Mörrum og nyde den fantastiske natur tilfods eller med cykel. Hvis man kan lide at fiske, har byen nogle af de bedste laksefiskerier i verden, og ikke langt derfra ligger Eriksberg Vilt- og Naturpark. I byen selv hersker der en hyggelig atmosfære, og byen og dens butikker og cafeer kan let udforskes.

Hvis du leder efter noget helt andet, er Karlshamn også vært til en af de bedste og livligste festivals i Sverige, Østersø-festivalen.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra Karlshamn til Kiel i Tyskland, Klaipeda i Litauen og Skt. Petersborg i Rusland.