COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kiel - Gøteborg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Kiel til Gøteborg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Sverige side

Kiel - Gøteborg færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 14 hr 30 min
  • Get price

Kiel Gøteborg færge anmeldelser

 • "Rigtig god tur"

  Rigtig lækker tur men savnede godt nok noget underholdning om aftenen

  'Stena Germanica' travelled on Stena Germanica

  Læs mere Læs mindre
 • "Sikke en tur!"

  Dette var min første tur med denne slags færge. Min angst var overflødig, alt var godt organiseret, jeg kunne nemt navigere min vej til kabinen og derefter tilbage til min bil. Ser frem til min næste tur.

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Læs mere Læs mindre
 • "God overnatnings færge."

  Vi havde egentlig booket en udvendig comfort class kahyt, og da vi ankom fandt vi ud af at der ikke var nok plads til vores bagagem vi opgraderede for en fin pris til en Jacuzzi luksus kahyt og havde en lækker middag og overnatning. Besætningen var meget hjælpsom og de klarede det godt med kunderne.

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Læs mere Læs mindre

Kiel til Gøteborg færge

Kiel Gøteborg færgeruten forbinder Tyskland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kiel Gøteborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kiel Guide

Kiel er hovedstaden og den mest folkerige by i den nordlige tyske stat Slesvig-Holsten, og ligger omkring 90 km nord for Hamburg. Byens havn er blevet en vigtig havn for både kommercielle og private fartøjer på grund af sin placering på den sydvestlige kyst af Østersøen, og sydøst for den jyske halvø i Danmark. Kieler Woche, som byen er vært for hvert år, er kendt over hele verden og består en af række internationale kapsejladser.

Nikolaikirch (Nikolaikirken) fra det 13. århundrede, er den ældste bygning i byen, og har et skulptur af Ernst Barlach foran det. Byen, der har en række parker og søer, er den største shopping destination i regionen. Holstenstrabe i byen er en af de længste shoppingader i Tyskland.

Kiels travle havn har omkring 50 afgange om ugen til destinationer i Danmark, Sverige og Litauen. Havnen har tre passagerterminaler med gode faciliteter.


Gøteborg Guide

Gøteborg er Sveriges næststørste by og ligger på landets vestkyst. Den har en fantastisk skærgård, der kun er 30 minutter fra byens centrum med sporvogn. Byen er vært til en række festivaler og koncerter om sommeren, såsom Way Out West Festival, Metal Down og Summerburst Electronic Dance Festival. Til dem der foretrækker mindre spillesteder, er der et væld af bars og klubber i byen, med mange begivenheder og DJ'er.

Gøteborgs øer udgør en af de smukkeste skærgårde i Europa og består af omkring 10.000 granit holme.

Shipping og handel har altid spillet en vigtig rolle i Gøteborgs økonomi. Byens havn er den største havn i Skandinavien, og der er daglige færgeforbindelser til Frederikshavn i Danmark og Kiel i Tyskland.