COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ventspils - Nynæshamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ventspils til Nynæshamn færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Letland til Sverige side

Om bord på færgerne

Ventspils - Nynæshamn færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price

Ventspils Nynæshamn færge anmeldelser

 • "Ventspils-Nynashamn-Ventspils"

  God tur, færgen ankom i tiden. Det eneste minus: det var uklart, hvordan vi skulle tjekke ind på returrejsen. På udrejsen havde vi modtaget nogle billetter til hjemrejsen, så det så ud til at vi ikke skulle tjekke ind på returen. Da vi ankom til færgen, viste det sig, at vi var nødt til at tjekke ind. Indtjekningen var allerede lukket på det tidspunkt. Det tog noget tid (og diskutioner med personalet), men vi kom ombord.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Ventspils til Nynæshamn færge

Ventspils Nynæshamn færgeruten forbinder Letland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ventspils Nynæshamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ventspils Guide

Ventspils er beliggende i den nordvestlige del af Letland i den historiske region Kurland og er landets 6. største by. Den ligger på Østersøkysten og er berømt for sine store koncerter, festivaler og mange andre fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer, som tiltrækker mange tusinde besøgende hvert år.

Byens havn er isfri og har færgeoverfarter til Sverige og Tyskland.


Nynæshamn Guide

Nynæshamn er en svensk by, der ligger i Stockholm Amt, omkring 60 km syd for Stockholm. I den tidlige del af det 20. århundrede, blev Nynæshamn en populær kurby, men desværre blev mange af faciliteterne lukket inden enden af anden verdenskrig.

Populære begivenheder i byen omfatter havnefesten, der bliver holdt hver sommer og nogle lokale håndværk messer. Når disse holdes, er der ofte et damptog, der køre mellem byen og Stockholm, og havnen er normalt fyldt med både i alle størrelser. Byen er hovedsagelig moderne uden meget at se, men der er en række restauranter og cafeer, hvor man kan smage lokalt fremstillet mad.

Der er færgeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.