Ventspils til Nynæshamn færge

Ventspils Nynæshamn færgeruten forbinder Letland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ventspils Nynæshamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ventspils - Nynæshamn færgeselskaber

  • Stena Line
    • 12 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ventspils Nynæshamn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ventspils Nynæshamn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ventspils Guide

Ventspils er beliggende i den nordvestlige del af Letland i den historiske region Kurland og er landets 6. største by. Den ligger på Østersøkysten og er berømt for sine store koncerter, festivaler og mange andre fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer, som tiltrækker mange tusinde besøgende hvert år.

Byens havn er isfri og har færgeoverfarter til Sverige og Tyskland.

Nynæshamn Guide

Nynæshamn er en svensk by, der ligger i Stockholm Amt, omkring 60 km syd for Stockholm. I den tidlige del af det 20. århundrede, blev Nynæshamn en populær kurby, men desværre blev mange af faciliteterne lukket inden enden af anden verdenskrig.

Populære begivenheder i byen omfatter havnefesten, der bliver holdt hver sommer og nogle lokale håndværk messer. Når disse holdes, er der ofte et damptog, der køre mellem byen og Stockholm, og havnen er normalt fyldt med både i alle størrelser. Byen er hovedsagelig moderne uden meget at se, men der er en række restauranter og cafeer, hvor man kan smage lokalt fremstillet mad.

Der er færgeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.