Latvia

Sammenlign færger fra Letland til Sverige

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Letland og Sverige leveret af 1 færgeselskab – Stena Line. Ventspils til Nynæshamn færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 8 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Letland Sverige overfarten mellem Ventspils og Nynæshamn.

Letland Sverige kort

Tryk her for kort

Færger fra Letland til Sverige

Om Letland:

Letland ligger i Østersøregionen i det nordlige Europa, omkranset af Estland, Litauen, Rusland og Hviderusland, med en vestlig kystlinje på Østersøen.

Letlands varieret og smukke landskab tiltrækker mange besøgende. Landet kan prale af 500 kilometer af fantastisk kystlinje og hvide sandstrande, såvel som store skovområder, der dækker omkring halvdelen af landets landmasse.

Hovedstaden, og det mest populære turistområde, Riga, er et Unesco verdensarv område, som er defineret af brostensbelagte gader og storslåede gotiske spir. Her er også en livlig art-nouveau scene, så sørg for at besøge nogle af de fremragende gallerier. Der er også trendy barer og cafeer.

Der er en række havne langs landets kyster, så der er masser af udvalg fra Letland. Talrige ruter er tilgængelige til internationale destinationer, som alle leveres af nogle af de største færgeselskaber.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.