Letland

Sådan bookes færger fra Letland til Sverige

Der er 2 færgeruter mellem Letland og Sverige med 13 afgange ugentligt. Stena Line leverer 1 rute, Ventspils til Nynæshamn som sejler 12 gange ugentligt. Tallink Silja leverer 1 rute, Riga til Stockholm som sejler 1 gang ugentlig.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Letland til Sverige for at tjekke informasjon.

Letland Sverige kort

Tryk her for kort

Færger fra Letland til Sverige

Om Letland:

Letland ligger i Østersøregionen i det nordlige Europa, omkranset af Estland, Litauen, Rusland og Hviderusland, med en vestlig kystlinje på Østersøen.

Letlands varieret og smukke landskab tiltrækker mange besøgende. Landet kan prale af 500 kilometer af fantastisk kystlinje og hvide sandstrande, såvel som store skovområder, der dækker omkring halvdelen af landets landmasse.

Hovedstaden, og det mest populære turistområde, Riga, er et Unesco verdensarv område, som er defineret af brostensbelagte gader og storslåede gotiske spir. Her er også en livlig art-nouveau scene, så sørg for at besøge nogle af de fremragende gallerier. Der er også trendy barer og cafeer.

Der er en række havne langs landets kyster, så der er masser af udvalg fra Letland. Talrige ruter er tilgængelige til internationale destinationer, som alle leveres af nogle af de største færgeselskaber.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.