Sammenlign færger fra Letland til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Letland

Letland ligger i Østersøregionen i det nordlige Europa, omkranset af Estland, Litauen, Rusland og Hviderusland, med en vestlig kystlinje på Østersøen.

Letlands varieret og smukke landskab tiltrækker mange besøgende. Landet kan prale af 500 kilometer af fantastisk kystlinje og hvide sandstrande, såvel som store skovområder, der dækker omkring halvdelen af landets landmasse.

Hovedstaden, og det mest populære turistområde, Riga, er et Unesco verdensarv område, som er defineret af brostensbelagte gader og storslåede gotiske spir. Her er også en livlig art-nouveau scene, så sørg for at besøge nogle af de fremragende gallerier. Der er også trendy barer og cafeer.

Der er en række havne langs landets kyster, så der er masser af udvalg fra Letland. Talrige ruter er tilgængelige til internationale destinationer, som alle leveres af nogle af de største færgeselskaber.

Om Sverige

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.

Færger fra Letland til Sverige

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking