Åbo til Stockholm færge

Åbo Stockholm færgeruten forbinder Finland med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 55 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 35 m.

Der er 28 overfarter Uge på Åbo Stockholm ruten mellem Finland og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Åbo - Stockholm færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 14 Afgange Ugentlig 10 t 55 m
  • Få pris
 • Viking Line
  • 14 Afgange Ugentlig 10 t 35 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Åbo Stockholm Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Åbo Stockholm ruten er for en bil og 2 passagerer.

Åbo Stockholm færge anmeldelser

 • "Anmeldelse"

  Rigtig god tilstand for prisen. Det var fantastisk at rejse til Stockholm!

  'Ricardk' rejste på Åbo Stockholm ruten med Viking Line på Amorella

  Læs mere Læs mindre
 • "Luksus til lav pris"

  Kan absolut anbefale at sejle med Galaxy. Vi havde en meget komfortabel overfart i kahyt med dbl. seng. Fik det lækreste morgenmad og det var med i prisen! ....som var yderst rimelig. Vi sejler gerne med Tallink Silja igen.

  'Jørn' rejste på Åbo Stockholm ruten med Tallink Silja på Galaxy

  Læs mere Læs mindre
 • "Dæk 4 / kahyt "

  Jeg var kørende i personbil og var parkeret på dæk 4. Jeg havde selvfølgelig glemt i hvilken end af skibet jeg havde parkeret, men jeg tænkte at jeg må nok bare gå ned på dæk 4 og gå på dækket indtil jeg fandt min bil. Men alle døre var låst. klokken blev 06.05 og vi skulle af færgen 06.10 (så vidt jeg husker) og jeg kunne stadige ikke komme på dæk 4. Jeg spurgte en af rengøringspersonale hvad der var galt. Hun kunne heller ikke forstå det så hun løb op til information og spurgte hvorfor. Det viste sig så at der var kun 1 dør der var åben på dæk 4. Det var der ikke blevet informeret om på nogen tidspunkt og der var flere passager der ikke kunne forstå dørene ikke åbnede. Med sved på panden nåede jeg lige at komme i min bil inden vi skulle af. I fremtiden bør de informere om hvilke døre der er åben, for der kommer nok flere om bord der er som mig, at de ikke lige kan huske hvor de parkere bilen :-) Kahyt: Mit afløb på toilette var desværre stoppet, så da jeg skulle i bad, tog det meget lang tid før vandet trak væk. Det resulteret i at vande stod 5 cm op inde i toilet kabinen. Ellers var turen behagelig og kan varmt anbefale den til andre

  'Allan' rejste på Åbo Stockholm ruten med Tallink Silja på Baltic Princess

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Vi havde en vidunderlig tur med Viking Line. Pålæsning var hurtigt og effektivt udført, og personalet var behagelige og hjælpsomme. To ting, der skal undersøges, så jeg håber, at Viking læser disse anmeldelser, da jeg ikke kan finde nogen anden måde at kontakte dem på. De fleste færger kræver, at man møder op en time tidligt. Hvorfor kræver Viking, at vi skal vente to timer i den varme sol? Og hvis der er en god grund, må I erkende, at hvis man er på motorcykel, er der ikke nogen skygge. Placer os i skyggen! Den anden ting er, at på begge Viking Line færger, som vi arrangerede gennem booking.com, bookede vi plads til en motorcykel. Der var en motorcykel på vores bekræftelse, men af en eller anden grund forventede Viking en bil. Måske en fejl i systemet mellem booking.com og Viking? Det gjorde ikke noget på denne tur, men jeg har været på færger, hvor alle pladser til motorcykler har været udsolgt. Selv med disse to klager, var begge ture på Viking fremragende!

  'Joseph' rejste på Åbo Stockholm ruten med Viking Line på Viking Grace

  Læs mere Læs mindre

Åbo Guide

Åbo er beliggende på den sydvestlige kyst af Finland ved mundingen af floden Aura. Byens historie går tilbage til det 13. århundrede, hvilket gør den til Finlands ældste by, såvel som engang et vigtigt centrum for landets population. Den har været en vigtig beliggenhed for mange af Finlands vigtigste begivenheder, og den har haft en betydelig indflydelse på byens historie. Mellem 1809 og 1812 var Åbo Finlands hovedstad, og fortsatte med at være landets største by frem til slutningen af 1840’erne.

Selvom Åbo i dag ikke helt har den samme grad af national betydning, som den plejede at have, er byen stadig den regionale hovedstad og et vigtigt sted for handel i det nordlige Europa.
I 2011 blev den tildelt prisen som den ”europæiske hovedstad for kultur,” sammen med Tallinn i Estland.

På grund af dens beliggenhed, har Åbo en bemærkelsesværdig kommerciel- og passagerhavn, med flere end 3 millioner rejsende til Stockholm og Mariehamn hvert år.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.