Swinoujscie
Ystad
Færger til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Swinoujscie til Ystad færge

Swinoujscie Ystad færgeruten forbinder Polen med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Unity Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 15 minutter.

Der er 35 overfarter Uge på Swinoujscie Ystad ruten mellem Polen og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Swinoujscie til Ystad færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Polen til Sverige side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Swinoujscie til Ystad?

Færgeoverfarten fra Swinoujscie til Ystad tager ca. 6h 52m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Swinoujscie og Ystad?

Der er 2 populære færgeoperatører for Swinoujscie til Ystad. Disse er
 • Polferries
 • Unity Line

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Swinoujscie til Ystad?

Book færger fra Swinoujscie til Ystad via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Ystad?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Swinoujscie til Ystad med
 • Polferries
 • Unity Line

Kan du tage din bil med på færgen fra Swinoujscie til Ystad?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Swinoujscie til Ystad med
 • Polferries
 • Unity Line

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Swinoujscie til Ystad?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Polferries
 • Unity Line

Hvad er afstanden fra Swinoujscie til Ystad?

Afstanden mellem Swinoujscie og Ystad er ca. 92 sømil.

Swinoujscie Ystad færge anmeldelser

 • "Seabatian, kom tilbage!"

  Hvor er vores favourite bartender Sebastian? Jeg sejler på denne rute ofte. For et stykke tid siden, mødte mig og mine venner en virkelig cool bartender, der hedder Sebastian. Men sidste gang, jeg var på færgen, var han der ikke. Hvorfor er han væk? Han er en meget morsom fyr, han laver de bedste drunks. Han er også en virkelig god DJ, han valgte god musik mens vi var der. Jeg ved ikke, hvad der skete med ham, men lad ham komme tilbage, fordi natklubben er ikke længere det samme. Al personalet fortjener 5 stjerne, men vi giver ham 10 stjerne, han er et geni, han laver fantastiske drinks og han leverer fantastisk underholdning! Sebastian, kom tilbage!

  'Wawel' travelled on Wawel

  Læs mere Læs mindre

Swinoujscie Guide

Den polske by Swinoujscie ligger ved kysten af Østersøen i den nordvestlige del af landet. Det meste af byen er bygget på øerne Usedom og Wolin, men også på andre mindre øer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom ligger tæt på Swinoujscie og er forbundet med en vej og en promenade, der er 12 km lang.

Der er interessante museer i byen, som er værd at besøge, som for eksempel Dybhavfiskeri museet i det tidliere rådhus. Udstillingerne består af historien af dybhavfiskeri, havdyr, byen og dens omkringliggende omegn, og gamle navigationsudstyr.

I byen ligger også Engel Fæstning, der blev bygget mellem 1845 og 1858 og er en kopi af Hadrian's Mausoleum i Rom. Koncerter og kunstudstillinger finder sted i vestfæstningen, der blev bygget imellem 1843 og 1863. Fæstningen blev moderniseret flere gange i årenes løb, og efter anden verdenskrig og indtil 1962 blev den brugt som hovedkvarter til den røde hær.

Swinoujscie har den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til destinationer i Danmark og Sverige.


Ystad Guide

Den svenske by og havn Ystad er en populær destination og ligger omkring 60 km sydøst for Malmo. Nogle af byens mest populære attraktioner kan findes omkring Stora Östergatan og Stora Norregatans, og inkluderer Anglahusets bygning, som daterer tilbage til det 17. århundrede.

Sandstrandene ved Sankta Maria Kyrka på Stortorget er også populære, og Ystad Kontsmuseum på St. Knuts Torg indeholder fine eksempler på dansk kunst, og befinder sig ved siden af byens turistkontor.

En anden populær attraktion i byen er Wallander (Wallender er en populær fiktiv svensk detektiv) guidet tur, hvor det meste af byen og dens attraktioner er inkluderet. Du kan også tage et kig på tiggerklosteret, der blev bygget i det 12. århundrede og ligger tilstødende Saint Petri's Kirke og Museum.


Swinoujscie til Ystad Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 10/06/2024 og 16.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Polferries 01:15 09:15 8 timer Fri, Lør
Polferries 12:30 19:00 6 timer 30 minutter Hver dag
Unity Line 13:00 20:15 7 timer 15 minutter Hver dag
Polferries 19:00 05:00 10 timer Mon, Tirsdag, Onsdag
Polferries 22:30 06:15 7 timer 45 minutter Hver dag
Unity Line 23:00 06:35 7 timer 35 minutter Hver dag

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking