Swinoujscie til Ystad færge

Swinoujscie Ystad færgeruten forbinder Polen med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Unity Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t 15 m.

Der er 35 overfarter Uge på Swinoujscie Ystad ruten mellem Polen og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Swinoujscie til Ystad færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Polen til Sverige side

Swinoujscie - Ystad færgeselskaber

  • Polferries
    • 3 Afgange Dagligt 6 t 30 m
    • Få pris
  • Unity Line
    • 14 Afgange Ugentlig 7 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Swinoujscie Ystad Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Swinoujscie Ystad ruten er for en bil og 2 passagerer.

Swinoujscie Guide

Den polske by Swinoujscie ligger ved kysten af Østersøen i den nordvestlige del af landet. Det meste af byen er bygget på øerne Usedom og Wolin, men også på andre mindre øer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom er en tæt nabo på Swinoujscie og er forbundet af en vej og en promenade, der er 12 km lang. Der er interessante museer i byen, som er værd at besøge.

Swinoujscie har den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til destinationer i Danmark og Sverige.

Ystad Guide

Den svenske by og havn Ystad er en populær destination og ligger omkring 60 km sydøst for Malmo. Nogle af byens mest populære attraktioner kan findes omkring Stora Östergatan og Stora Norregatans, og inkluderer Anglahusets bygning, som daterer tilbage til det 17. århundrede. Sandstrandene ved Sankta Maria Kyrka på Stortorget er også populære.

En anden populær attraktion i byen er Wallander (Wallender er en populær fiktiv svensk detektiv) guidet tur, hvor det meste af byen og dens attraktioner er inkluderet.