COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Swinoujscie - Ystad er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Swinoujscie til Ystad færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Polen til Sverige side

Om bord på færgerne

Swinoujscie - Ystad færgeselskaber

    • 19 Sailings Weekly 6 hr 30 min
    • Get price
    • 18 Sailings Weekly 7 hr 15 min
    • Get price

Swinoujscie til Ystad færge

Swinoujscie Ystad færgeruten forbinder Polen med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 19 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Unity Line servicen sejler op til 18 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 15 minutter.

Der er 37 overfarter Uge på Swinoujscie Ystad ruten mellem Polen og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Swinoujscie Guide

Den polske by Swinoujscie ligger ved kysten af Østersøen i den nordvestlige del af landet. Det meste af byen er bygget på øerne Usedom og Wolin, men også på andre mindre øer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom ligger tæt på Swinoujscie og er forbundet med en vej og en promenade, der er 12 km lang.

Der er interessante museer i byen, som er værd at besøge, som for eksempel Dybhavfiskeri museet i det tidliere rådhus. Udstillingerne består af historien af dybhavfiskeri, havdyr, byen og dens omkringliggende omegn, og gamle navigationsudstyr.

I byen ligger også Engel Fæstning, der blev bygget mellem 1845 og 1858 og er en kopi af Hadrian's Mausoleum i Rom. Koncerter og kunstudstillinger finder sted i vestfæstningen, der blev bygget imellem 1843 og 1863. Fæstningen blev moderniseret flere gange i årenes løb, og efter anden verdenskrig og indtil 1962 blev den brugt som hovedkvarter til den røde hær.

Swinoujscie har den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til destinationer i Danmark og Sverige.


Ystad Guide

Den svenske by og havn Ystad er en populær destination og ligger omkring 60 km sydøst for Malmo. Nogle af byens mest populære attraktioner kan findes omkring Stora Östergatan og Stora Norregatans, og inkluderer Anglahusets bygning, som daterer tilbage til det 17. århundrede.

Sandstrandene ved Sankta Maria Kyrka på Stortorget er også populære, og Ystad Kontsmuseum på St. Knuts Torg indeholder fine eksempler på dansk kunst, og befinder sig ved siden af byens turistkontor.

En anden populær attraktion i byen er Wallander (Wallender er en populær fiktiv svensk detektiv) guidet tur, hvor det meste af byen og dens attraktioner er inkluderet. Du kan også tage et kig på tiggerklosteret, der blev bygget i det 12. århundrede og ligger tilstødende Saint Petri's Kirke og Museum.