Travemunde til Malmø færge

Travemunde Malmø færgeruten forbinder Tyskland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 19 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Travemunde Malmø færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Travemunde - Malmø færgeselskaber

  • Finnlines
    • 19 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Travemunde Malmø Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Travemunde Malmø ruten er for en bil og 2 passagerer.

Travemunde Guide

Den tyske by Travemunde ligger i Lubeck ved mundingen af floden Trave i Lubeck bugten. Byen blev grundlagt i det 12. århundrede af Henrik Løve, hertug af Sachsen, da han byggede en fæstning for at beskytte mundingen af Trave, og blev senere forbedret af danskerne og blev en by i 1317. Byen er nu den største færgehavn i Tyskland på Østersøen og siden begyndelsen af det 19. århundrede, har den været et populært turstmål. Populære attraktioner i byen inkluderer dens fyrtårn, der daterer tilbage til 1539, og det er det ældste langs Østersøen i Tyskland. Motoriserede køretøjer må ikke bruge byens hovedgade, Vorderreihe, eller den kystnære promenade. Der er busser, der kører til byen fra togstationen.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Sverige, Finland, Rusland, Letland og Estland.

Malmø Guide

Den svenske by Malmø er centreret omkring sin gamle bydel, som er kendt som Gamla Staden og er omgivet af en dejlig kanal. I dette område er der tre pladser, der er populære blandt turister og er omgivet af butikker og restauranter.Pladserne hedder Stortorg, Lilla Torg og Gustav Adolfs Torg. Andre populære attraktioner i byen er Malmø Slot, fra det 15. århundrede, som kaldes Malmöhus Slott af de lokale. Byen kan spores tilbage til 1275, hvor den menes at være blevet grundlagt som en kaj eller færgeleje for ærkebiskoppen af Lund.

Der er færgeforbindelser fra Malmø til Travemunde i Tyskland.