Naantali til Kapellskar færge

Naantali Kapellskar færgeruten forbinder Finland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Naantali Kapellskar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Naantali - Kapellskar færgeselskaber

  • Finnlines
    • 14 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Naantali Kapellskar Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Naantali Kapellskar ruten er for en bil og 2 passagerer.

Naantali Guide

Den finske by Naantali ligger i den sydvestlige del af landet, og er nok et af de vigtigste turistmål i Finland. Byens nærhed til Åbo, regionens administrative center, skærgården og blandingen mellem by og land, er alt med til at forbedre byens popularitet med besøgende. Byen er præget af den gamle bydels smalle gyder, det smukke blomster display i Kultatanta haven og præsidentens sommerhus.

Bilfærger sejler hele året op til tre gange dagligt mellem Sverige og Naantali. Der er også færgeservicer til og fra Ålandsøerne hver dag mellem mandag og fredag.

Kapellskar Guide

Den svenske by Kapellskar ligger på Østersøkysten, ca. 90 km nord for Stockholm. Byens havn er den nordligste havn af havnene i Stockholm og er en af Sveriges største kør-på-kør-af havne, og vigtig for passagerer, der rejser til Finland, Rusland, Norge og Baltikum.
Kapellskar ligger i Norrtälje kommune i den øst centrale region i Sverige og er den største og nordligste kommune under Stockholms amt. Mange af regionens huse er sommerhuse, og på grund af sin placering på Stockholms skærgård, er den meget populær blandt besøgende, især fra Stockholm.
Der er færgeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmæssige færger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Indtjekningen lukker en time før afgang.