Finnlines

Finnlines tilbyder et stort udvalg af regelmæssige færgeservicer i Østersøen, som forbinder Sverige, Tyskland, Finland, Åland og Rusland.

Finnlines er en af de ledende udbydere i Nord- og Østersøseregionen. De er del af en af verdens største RO/RO selskaber – Grimaldi Group, som også ejer færgeselskaberne Minoan Lines og Grimaldi Lines.

Flåden er moderne men varieret, med forskellige passagerkapaciteter, og en gennemsnitsalder af kun 12 år. Hvert skib er blevet specialfremstillet til at kunne håndtere de kolde, nordiske forhold, til gavn en højere kvalitet af komfort og sikkerhed for alle medrejsende. Om bord på Finnlines skibe kan man nyde en god atmosfære, og forvente gode tjenester og faciliteter.

Østersøseregionen byder på mange spændende og sjove aktiviteter for rejsende i alle aldre, og med Finnlines kan man udforske de smukke scenerier og spændende seværdigheder.

Brug directferries.dk for at finde Finnlines sejlplaner, priser og booke Finnlines færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Finnlines med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre