Finnlines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Finnlines

Finnlines tilbyder et stort udvalg af regelmæssige færgeservicer i Østersøen, som forbinder Sverige, Tyskland, Finland, Åland og Rusland.

Finnlines er en af de ledende udbydere i Nord- og Østersøseregionen. De er del af en af verdens største RO/RO selskaber – Grimaldi Group, som også ejer færgeselskaberne Minoan Lines og Grimaldi Lines.

Flåden er moderne men varieret, med forskellige passagerkapaciteter, og en gennemsnitsalder af kun 12 år. Hvert skib er blevet specialfremstillet til at kunne håndtere de kolde, nordiske forhold, til gavn en højere kvalitet af komfort og sikkerhed for alle medrejsende. Om bord på Finnlines skibe kan man nyde en god atmosfære, og forvente gode tjenester og faciliteter.

Østersøseregionen byder på mange spændende og sjove aktiviteter for rejsende i alle aldre, og med Finnlines kan man udforske de smukke scenerier og spændende seværdigheder.

Brug directferries.dk for at finde Finnlines sejlplaner, priser og booke Finnlines færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Finnlines med alternative færgeselskaber.

Om bord Finnlines

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Finnlines kundeanmeldelser

 • "Behagelig rejse"

  Alt fungerede fint. Tider blev overholdt Kahyt enkel men opfyldte sit formål 2 måltider med stort udvalg Behageligt personale

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tur"

  Fin kahyt og venligt personale

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  Alt fungerede perfekt 😊

  Læs mere Læs mindre
 • "Efektiv behandling"

  Bestilling og sejlturen var rigtig god. dog blev vi forundret at bordene også blev lukket af kl. 12

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking