Finnlines

Finnlines tilbyder et stort udvalg af regelmæssige færgeservicer i Østersøen, som forbinder Sverige, Tyskland, Finland, Åland og Rusland.

Finnlines er en af de ledende udbydere i Nord- og Østersøseregionen. De er del af en af verdens største RO/RO selskaber – Grimaldi Group, som også ejer færgeselskaberne Minoan Lines og Grimaldi Lines.

Flåden er moderne men varieret, med forskellige passagerkapaciteter, og en gennemsnitsalder af kun 12 år. Hvert skib er blevet specialfremstillet til at kunne håndtere de kolde, nordiske forhold, til gavn en højere kvalitet af komfort og sikkerhed for alle medrejsende. Om bord på Finnlines skibe kan man nyde en god atmosfære, og forvente gode tjenester og faciliteter.

Østersøseregionen byder på mange spændende og sjove aktiviteter for rejsende i alle aldre, og med Finnlines kan man udforske de smukke scenerier og spændende seværdigheder.

Brug directferries.dk for at finde Finnlines sejlplaner, priser og booke Finnlines færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Finnlines med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Finnlines ruter

Finnlines kundeanmeldelser

 • "Færgetur"

  Fint skib og behagelig rejse.

  'Per' rejste med Finnlines

  Læs mere Læs mindre
 • "De bedste"

  Dette var en dejlig tur for os. Fra start til slut. Finnlines oplevelsen er fremragende, personalet imødekommende og hjælpsomme. Maden var fantastisk og et godt udvalg. Kan ikke anbefale Finnlines nok, og kan ikke vente med at besøge Finland igen!

  'Allison' rejste med Finnlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Travemunde"

  Som beskrevet. Jeg havde en meget rolig overfart. Kabinen var meget behagelig. Maden var rigtig god.

  'James' rejste med Finnlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  'Arnold' rejste med Finnlines

  Læs mere Læs mindre