Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2911 ruter og 612 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Gotland

Gotland er Sveriges største og mest solrige ø, og ligger i hjertet af Østersøen.

Det er en naturlig udstilling af fascinerende middelalderlige infrastrukturer, med gamle kirke og ruiner.

Den største by og havn, Visby, er et Unesco verdensarv område, der oser af charme. Hyggelige huse ligger omgivet af en fæstning væg fra det 13. århundrede, og er så ekstraordinær, at det føles som om man er gået tilbage til middelalderen.

Gotlands middelalderlige kapel ruiner er nogle af de mest imponerende i verden. Strukturen, St Karins Kyrka, blev bygget i 1233 og har et storslået interiør og buegange.

For en dybere indsigt ind i øens fortid, kan man organisere en tur til Gotland Museum. Her er der forskellige udstillinger, inklusiv menneske skeletter, viking våben og verdens største bevarede sølv skat. Man kan også lære om, hvordan den sorte død hærgede øen i 1700 tallet.

En dag ved Tofta Viking Villege tilbyder en mere aktiv måde at lære på, og her kan man leve som en viking for en dag. Man vil lære at bage brød, som de gjorde i det 8. århundrede, skyde pile og kaste økser.

Få det meste ud af øens 800 km kyststrækning og uberørte strande i sommermånederne. Man vil måske endda se beboere spille sjove lokale sports, som ”Kubb”, som indebærer at kæste træ stave på træklodser.

Der er to færgeruter, som forbinder Visby med det svenske fastland. Nynæshamn havn ligger 60 km syd for Stockholm, på Route 73, og herfra er der tre afgange dagligt. Der er også en havn i Oskarshamn, som har lidt mindre hyppige afgange.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Destination Gotland
  • Få pris
 • Hansa Destinations
  • Få pris

Gotland anmeldelser

 • "Ferie"

  God overfart

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejltur til godtland"

  Fint overfart

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tidlig morgen tur"

  Super sæder i forsalonen hvor vi sad stille og roligt med vores lille hund. Kan klart anbefales

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig færge, specielt hunde salon var fin"

  Dejligt med en hunde salon hvor der var både vandhane/vask så hundene kunne få vand under den lange sejltur, og kroge ved sæderne til at binde hundene. Færgen var forsinket fra Oskarshamn men det blev meddelt dage før via sms, så rigtig god service, dog havde systemet ikke check på dette, da vi fik en sms om at vi kunne booke til afgangen kl. 11:30 og færgen var udsat til kl. 13:00, så forvirringen var stor, og det forstod personalet også godt at vi var.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Gotland