Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Color Line

Color Line er Norges største færgeselskab, og et af Europas ledende, og repræsenterer mere end 100 års trafik mellem Norge og Europa.

Mærket som vi kender som Color Line blev introduceret i 1990 efter en sammenfletning af Jahre Line of Norway Line og overtagelsen af Fred Olsen Ferries, og i dags transporttal står årligt ved 4,2 millioner passagerer, 800,000 biler, og 160,000 anhængere. For tiden er der 3,500 ansatte der strækker sig over 4 lande. Color Lines hovedkvarterer befinder sig i Oslo, og der findes talrige norske kontorer over hele landet.

Om bord på Color Lines skibe finder du faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, inklusive store toldfrie butikker med et udvalg af varer, legeområder og underholdning for unge og gamle. Der er også et stort udvalg af kabiner, fra beskedene økonomi kabiner til rummelige Color Class suites.

Flåden består af MS Color Magic, det største krydstogtskib med bildæk i verden, imens MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2, og Color Hybrid alle er skibe i verdensklasse, der kan bære et stort antal passagerer på en gang.

Med directferries.dk kan du sammenligne Color Line sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "Okay service tak for det!"

  Det var en rigtig dejlig tur til Danmark!

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Turen var bestilt fra København inden vi kørte nordover, og det passer helt fint at sejle det sidste stykke til min familie i Sandefjord, når vi kommer så langt væk fra.

  Læs mere Læs mindre
 • "Colourline fungerer bare"

  Alting klappede bare lige fra booking til service på færgen. Stor buffet til rimelige priser. Kan anbefales hvis der sejles mellem Danmark og Norge

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferierejse"

  En positiv oplevelse

  Læs mere Læs mindre