Color Line

Color Line er Norges største færgeselskab, og et af Europas ledende, og repræsenterer mere end 100 års trafik mellem Norge og Europa.

Mærket som vi kender som Color Line blev introduceret i 1990 efter en sammenfletning af Jahre Line of Norway Line og overtagelsen af Fred Olsen Ferries, og i dags transporttal står årligt ved 4,2 millioner passagerer, 800,000 biler, og 160,000 anhængere. For tiden er der 3,500 ansatte der strækker sig over 4 lande. Color Lines hovedkvarterer befinder sig i Oslo, og der findes talrige norske kontorer over hele landet.

Om bord på Color Lines skibe finder du faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, inklusive store toldfrie butikker med et udvalg af varer, legeområder og underholdning for unge og gamle. Der er også et stort udvalg af kabiner, fra beskedene økonomi kabiner til rummelige Color Class suites.

Flåden består af MS Color Magic, det største krydstogtskib med bildæk i verden, imens MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2, og Color Hybrid alle er skibe i verdensklasse, der kan bære et stort antal passagerer på en gang.

Med directferries.dk kan du sammenligne Color Line sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "God og behagelig overfart."

  Lidt rodet fremkørsel til billetkontrol, derefter alt perfekt inklusive hjælp til bilplads nær elevator, på grund af gangbesværet ledsager. Fantastisk og billig buffet, hvor kun maven satte grænser. Rettidig afgang og ankomst. Hurtigt fra borde. Venligt personale.

  'Anonym' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "overfart"

  dejlig sejltur. god service . men høje priser om bord.

  'Søren' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Hej, behageligt skib. Det er bedste at booke et sæde. God morgenmad. Hunden var tilfreds i bilen.

  'Yvonne' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Hirtshals-Kristiansand 27/10 2016 12:15"

  Havde reserveret bord under overfarten incl. buffet. Velassorteret buffet og behagelig overfart. Den overfart benytter vi en anden gang

  'Jens Aa. V. Schulz' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre