Color Line

Color Line er Norges største færgeselskab, og et af Europas ledende, og repræsenterer mere end 100 års trafik mellem Norge og Europa.

Om bord på Color Lines skibe finder du faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, inklusiv store toldfrie butikker med et stort udvalg af varer, legeområder og underholdning for unge og gamle. Der er også et stort udvalg af kabiner, fra beskeden økonomi kabiner til rummelige Color Class suiter.

Med directferries.dk kan du sammenligne Color Line sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "Ingen problemer der :-)"

  Da vi ankom til check-in, vidste de, hvem vi var.. I løbet af 2 min holdt vi i kø - efter 30 min sejlede vi til tiden og vi ankom også til tiden... Meget fin overfart med en udemærket service. Også vores kommunikation med Direct Ferries har været nem og problemfri.

  'Trine Bjerring' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur."

  Fin rejse med færgerne Bohus og Viking i Påskeferien 2016. Trods dårligt vejr på hjemturen, havde vi det godt og kunne spise en overdådig buffet på Bohus færgen. Meget venligt og hjælpsomt personale både under ombordkørslen og i restauranten. Den eneste anke vi har er, toiletforholdene i Strømstad for os ventende passagerer i bilerne. Vi kom 2 timer inden afgang og måtte vente over en time inden toiletterne blev gjort tilgængelige og det kan være et stort problem, når man lige har kørt i over 5 timer og 500 km. fra Danmark. Ellers alt OK!

  'Erik Borup' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Så absolut god service ombord

  'Kenn Erik' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var en behagelig overfart"

  Det var godt som forventet

  'Jan' rejste med Color Line

  Læs mere Læs mindre