COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Color Line

Color Line er Norges største færgeselskab, og et af Europas ledende, og repræsenterer mere end 100 års trafik mellem Norge og Europa.

Mærket som vi kender som Color Line blev introduceret i 1990 efter en sammenfletning af Jahre Line of Norway Line og overtagelsen af Fred Olsen Ferries, og i dags transporttal står årligt ved 4,2 millioner passagerer, 800,000 biler, og 160,000 anhængere. For tiden er der 3,500 ansatte der strækker sig over 4 lande. Color Lines hovedkvarterer befinder sig i Oslo, og der findes talrige norske kontorer over hele landet.

Om bord på Color Lines skibe finder du faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, inklusive store toldfrie butikker med et udvalg af varer, legeområder og underholdning for unge og gamle. Der er også et stort udvalg af kabiner, fra beskedene økonomi kabiner til rummelige Color Class suites.

Flåden består af MS Color Magic, det største krydstogtskib med bildæk i verden, imens MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2, og Color Hybrid alle er skibe i verdensklasse, der kan bære et stort antal passagerer på en gang.

Med directferries.dk kan du sammenligne Color Line sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Color Line ruter

Color Line kundeanmeldelser

 • "Sikker i havn med god servering"

  Efter en lang god ferie i Norge, kunne vi sætte os til bords og nyde en læller buffet på aftenoverfarten fra Larvik til Hirtshals. Rigtig god og alsidig mad, drikkelse og virklig god betjening.

  Læs mere Læs mindre
 • "Direct Ferries kan ikke anbefales men Color Line kan bestemt!"

  Selve skibet Color Line var helt fint. Men desværre blev biletterne købt igennem formidleren Direct Ferries, Vi bestilte sæder men dette var ikke meddelt videre til færgeselskabet, pengene beholdt Direct Ferries. Der var flere på samme rejse der havde samme oplevelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Skønt skib og god behandling"

  Havde en dejlig tur - der startede med at vippe, men personalet var hele tiden venlige og smilende.

  Læs mere Læs mindre
 • "En blandet omgang"

  Fin tur, høflig besætning, følte mig dog temlig dum da jeg havde et mundbind der gik i stykker. Kunne ikke hente et nyt i bilen så gik over til disken og ……. betalte 10NoK for et, samtidig mens folk vadede rundt omkring en uden. 🤔 Enten skal man kræve det af alle, eller også skal man ikke give straf afgift til dem der vælger at følge reglerne…

  Læs mere Læs mindre