COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö Linjen

Eckerö Linjen har færgeservicer mellem Grisslehamn i Sverige og Eckerö på Åland.

Rejsen fra Roslagens Grisslehamn til Åland tager kun to timer, og der er mange ting at lave om bord for at fordrive tiden.

Færgen på ruten er Ms Eckerö, som har en a la carte restaurant, bar, supermarked, konferencefaciliteter og et legerum.

Se Eckerö Linjen sejlplaner, priser og book Eckerö Linjen færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Eckerö Linjen med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Eckerö Linjen ruter

Eckerö Linjen kundeanmeldelser

  • "Fint og flot skib, sejler behageligt."

    Formiddags turen til Ålandsøerne hvor vi havde forud bestilt betalt var helt ok. betalt brunch, var som det skulle være rigtig flot og god mad. Dejlig. Hjemturen til Grisslehamn havde vi også bestilt brunch, her var der ikke forudbetalte forplejning, kun et beløb på 20 euro betalt forud!! Det beløb dækkede hver det ene eller andet. SÅ fremadrettet, er det en god ide at når der bookes brunch og betaling af dette, at der gøres opmærksom på at der kun kan bestilles brunch på formiddags sejladsen, og andre tidspunkter er det middage der skal bestilles. Dette er ikke en klage, blot en henstilling så en uvidende dansker også forstår de kulinariske betegnelser.

    Læs mere Læs mindre
  • "dejlig sørejse"

    dejlig tur og nydeligt skib

    Læs mere Læs mindre