Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Åbo havn

 • Med bil

  Åbo havn ligger 3,4 km fra Åbo center, 169 km fra Helsingfors og 165 km fra Tampere. Kørende fra Helsingfors skal tage E18 til Åbo og kørende fra Tampere skal tage E12/E63 også E63. Ved ankomst til Åbo, er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Der er gode togforbindelser mellem Åbo havn, Helsingfors og Tampere. Togstationen ligger ca. 200 m havnen. Stationens platforme er tilgængelige via glasgangen udenfor terminalen.

 • Med bus

  Busstationen ligger ved siden af togstationen, ca. 200 m fra havnen. Lokal buslinie 1 kører mellem havnen og Åbos hovedmarkedsplads, Kauppatori. Der er også gode express forbindelser fra Åbo havn til forskellige byer i Finland.

 • Adresse

  Åbo/Turku havn, Linnankatu 91, 20100 Turku

 • Åbo overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Åbo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Åbo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Åbo færgeservicer

Åbo Guide

Hvad kan man lave i Åbo?

Byen er hjemstedet for den næststørste universitet i landet, og er også bekendt for at være det energiske midtpunkt for unge. Febrilske klubber lokker studenter og unge til sig, og hele byen har en entusiasme og glæde, der er smittende. Besøger fra Sverige og Åland bliver mødt af venligtsindede indbyggere og skøn arkitektur. Åbo er ikke kun en festby, men har også en lang og interessant historie. Religiøse og historiske bygninger pryder horisonten og sørger for en lang rejseplan. Slottet og katedralen er hovedattraktioner i en by, der er propfyldt med kultur og karakter. For at uddybe din viden om den finske nordkyste, har Åbo bybibliotek og flere museer meget information over historien om byen. Luostarinmaki museum er især en highlight. Åbo har derudover også sådan en rigdom af spisemuligheder, at der findes en spise-tour for besøgende, der vil prøve så mange skandinaviske højkvalitets retter som muligt.

Hvordan kommer man omkring i Åbo?

Der findes flere gode transportmuligheder i Åbo. Effektive bus- og taxiservices bliver tilbudt, men det er ofte ikke nødvendigt, da det meste af byen let kan udforskes tilfods.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking