Finland

Sammenlign færger fra Finland til Sverige

Der er flere færgeoverfarter fra Finland til Sverige. Færger forbinder pt. 5 havne i Finland med 4 Havne i Sverige.

Der er 70 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Stena Line, Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Wasaline. Den kortest overfart tager omkring 3 time 30 minut (Umeå).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Finland og Sverige. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Finland Sverige kort

Tryk her for kort

Om Finland:

Finland er et nordisk land i nordøst Europa, som er berømt for sine hvide sommernætter og utallige uberørte søer.

Landet har fantastiske landskaber, med mange aktiviteter, der passer til hver sæson. Der er gode skisportssteder, travle byer og utrolige festivaler om sommeren. Nattehimlen er velsignet med nordlyset, hvilket gør det til et af Europas mest populære lande.

Færgerejse er en populær transportform i Finland, da der er mange færgeruter med luksuriøse skibe. De finske havne er gode afgangspunkter for de omkringliggende skandinaviske nationer og europæiske fastland.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.