Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Gøteborg havn

  • Med bil

    Der er to terminaler i Gøteborg og er begge godt skiltet fra byens center. Masthugsterminalen er Danmarks terminalen og bruges for færger til og fra Frederikshavn. Terminalen ligger ca. 4 km fra Gøteborg center. Majnabbeterminalen er Tysklands terminalen og bruges for færger til og fra Tyskland. Terminalen ligger ca. 6 km fra Gøteborg center.

  • Adresser

    Masthugsterminalen, Andréegatan 9, 40519 Göteborg Majnabbe, Tysklandsterminalen, 40519 Göteborg

  • Gøteborg overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Gøteborg før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Gøteborg overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Gøteborg færgeservicer

Gøteborg Guide

Gøteborg Guide

Gøteborg er Sveriges andenstørste by og den største by i Västra Götalands län. Gøteborg ligger ved udmundingen af Göta Älv. Byens centrum er en sjov blanding af varehuse, små specielbutikker, gallerier, hyggelige konditorier og cafeer. Ofte er Gøteborg vært for større arrangementer, som koncerter, store sportsarrangementer, festivaler og mere. Til trods for dens størrelse har Gøteborg en udpræget lilleby-charme. Gøteborg har en lang og succesrig industri- og handelstradition. Nogle af Skandinaviens mest kendte industrikonverner, som Volvo, SKF, ESAB og Hasselblad, har deres oprindelse og hovedkontor her. En betydelig del af den svenske eksport og import forgår via Gøteborg havn, som er nordens største.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking