Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ystad havn

 • Med bil

  Ystad ligger ca. 60 km fra Malmø, 90 km fra København og 330 km fra Gøteborg. Ystad kan nemt nås fra Malmø og det vestlige Sverige af vej E65.

 • Med tog

  Ystad togstation ligger tæt på havnen. Fra Malmø tager det ca. 45 minutter med Skånetrafikens Pågatåg tog. Det samme tog tager dig til Simrishamn på 40 minutter. Der er også toge til København, som tager ca. 1 time.

 • Adresse

  Färjeterminalen, 271 39 Ystad

 • Ystad overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ystad før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ystad overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ystad færgeservicer

Ystad Guide

Hvad kan man lave i Ystad?

Ystad behøves ikke at være afhængig af fine forårs briser for at være et tiltrækkende rejsemål, da byen og dens omegn er et paradis af naturlig skønhed året rundt. De smukke, grønne terræn er perfekt for vandreture, og man kan tilbringe en eftermiddag i den milde temperatur, imens man nyder den panoramiske udsigt, der bliver tilbudt fra toppen af bakkeskråningen. Til dem der foretrækker en nemmere tur, er der en dejlig kollage af flora og fauna, der udsmykker landskabet på randen af en sø, hvor der for det meste er fiskere der står langs i håbet om at få dagens fangst. For en alternativ måde at være aktiv på, viser den nationale cykel rute sydøstleden mange naturreservater og ældgamle kulturarvs seværdigheder, som du kan rejse til på to hjul. De betagende udsigter og opfriskende landskab er måske svær at tage en pause fra, en efter en dag udendørs, kan man finde et overvæld af moderne restauranter, der serverer prægtige retter, og dette er den perfekte måde at slappe af, i en hyggelig, varm atmosfære.

Hvordan kommer man rundt i Ystad?

Enhver der bor i eller rejser til Ystad vælger at rejse tilfods eller med cykle, og når man tager omgivelserne i betragtning, kan man ikke bebrejde dem.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking