Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Mariehamn havn

 • Med bil

  Mariehamn havn ligger tæt på Vastra havn, ca. 1 km fra byens center.

 • Med tog

  Der er ingen togstation i Mariehamn.

 • Med bus

  Lokal buslinie B stopper ved havnen og busstoppet ligger udenfor terminalen. Bustransport er gratis i Mariehamn.

 • Adresse

  Vastra hamnen, 22100 Mariehamn, 22100

 • Mariehamn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Mariehamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Mariehamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Mariehamn færgeservicer

Mariehamn Guide

Hvad kan man lave i Mariehamn?

Mariehamn bliver anset som en ubekymret sommerby, og er et andet forfriskende valg til de baltiske hovedstader, der ligge temmelig tæt på. På trods af at det er en finsk by, taler de fleste lokale svensk, men de fleste vil også kunne tale engelsk, hvis det er nemmere. De fleste der besøger Mariehamn leder efter en afslappende kystby, der tilbyder nogle aktiviteter. Snorkeldykning er en af de mest populære beskæftigelser i byen. Hvis man ikke ønsker at tilbringe sin tid ved det krystalklare vand ved kystlinjen, er der tre museer, der ligger tæt på hinanden: Åland jagt- og fiskerimuseum, Åland søfartsmuseet og Pommern museumsskibet er alle fyldt med historie og kultur, og de kan alle besøges indenfor en dag. Udover sin rige historie, tilbyder Mariehamn også Karingsung safaripark, hvilket må siges at være hoved tiltrækningen for mange besøgende. En turguide giver en indsigt i det fascinerende liv af parkens dyr.

Hvordan kommer besøgende omkring i Mariehamn?

De tre hovedtransportformer i Mariehamn er buser, arkipelag færgerne og taxis. Busservicen er billig og kører omkring hele byen. Hvis man leder efter nem og hurtig transport, er taxis dog nok det bedste valg.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking