Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Grisslehamn havn

  • Grisslehamn overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Grisslehamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Grisslehamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Grisslehamn færgeservicer

Grisslehamn Guide

Grisslehamn Guide

Grisslehamn ligger i Norrtälje kommune, Stockholm län, Sverige. Navnet Grisslehamn blev for første gang nævnt i et dokument fra 1376 om postruten mellem Sverige og Finland. Denne Grisslehamn var beliggende omkring 20 km syd for dens beliggenhed i dag. I midten af det 18. århundrede, blev det meste af den gamle landsby ødelagt i en brand, og det blev besluttet at flytte Grisslehamn til sin nuværende placering for at gøre postruten kortere. I dag er Grisslehamn nok bedst kendt for færgetrafikken fra Grisslehamn til den lille landsby Eckerö på Ålandsøerne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking