Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Gdansk havn

 • Med bil

  Gdansk er godt forbundet til resten af Polen via M75 motorvej og vej nr. 1 og 7.

 • Med tog

  Gdansk havn ligger tæt på Gdansk togstation, som er godt forbundet til det polske tognet.

 • Med sporvogn

  Sporvogn 13 kører fra hovedbanegården til stoppet Gdansk-Brzezno og turen tager ca. 25 minutter. Her skal du skifte til sporvogn 15 og stå af efter ca. 4 minutter ved SKM sporvogn stop som er ca. 200 m fra havnen. Sporvognene kører ca. hvert 10-20 minut.

 • Adresse

  ul. Przemyslowa 1, 80-542 Gdansk

 • Gdansk overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Gdansk før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Gdansk overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Gdansk færgeservicer

Gdansk Guide

Hvad kan man lave i Gdańsk?

Gdańsk lange krydret historie har givet byen en unægtelig tiltrækning – med et sammensurium af forskellige etniske og kulturelle baggrunde, der stadig er en del af dens sammensætning, på trods af de ar den påtog sig under anden verdenskrig. Byen har stadig bygninger der står fra det 12. århundrede, og kan ses hvis man går den ”Royale Rute,” der byder på en fest af historiske arkitektur, såsom Brama Wyzynna – en af de to store byporte der står på hver sin ende af vejen. Meget af arkitekturen blev bygget efter anden verdenskrig, men blev genskabt uden dens forrige tyske indflydelse. i stedet valgte staten at sætte fokus på landets forbindelser med Holland, og derfor er mange af bygningerne en smuk, farverig genskabelse af gamle hollandske bygninger, ved siden af de mange restaurerede bygninger der fejrer dens kulturarv. Du kan vælge hvilket århundrede af bygninger, springvande, mindesmærker og porte man leder efter, med et overvæld af indflydelser, fra det opulente gyldne hus fra 1618 til et stykke af Berlinmuren og monumentet til de faldne værftsarbejdere i 1970 under kommunistregimet, til de ældgamle kirker. Kirkerne og katedralerne der er drysset omkring byen er den perfekte måde, at fordybe sig i historien. Det er næsten obligatorisk at se Marie kirke, den andenstørste murstenskirke i verden, bygget mellem 1343 og 1496, og der er flere der er endnu ældre, såsom Sankt Catrines kirke og Oliwa katedral, hvor det internationale orgel festival også bliver holdt. Nationalmuseet ligger også i en gammel kirke og franciskaner munkekloster, og byder på gammel og moderne kunst og eksempler på kultur fra egnen. Tre andre museer man ikke må gå glip af Muzeum Gdańska, det nationale søfartsmuseum, og anden verdenskrig museet. Mad- og drik scenen i Gdańsk er ligeså varieret og interessant som resten af byen, fra de mange bars med lokalt brygget øl eller vodka, som for eksempel café Lamus, Brovarnia eller Goldwasser. For en god bid at spise prøv for eksempel Przystań Gdańska (byder samtidig på en fantastisk udsigt), Turysticzny, Literacka, eller hvis du er vegetar, Vegebar. Efter at have valgt mellem de talrige bars og restauranter, kan man tage festen videre ud i natten i Parlament, en bekendt klub, der spiller diverse musikgenre, der er garanteret at få dig i feststemning og Miasto Aniotów, der har forskellige Djs hver aften og lidt af hvert at tilbyde, om man vil danse, slappe af med vennerne, eller hænge ud ved dækket der overser Motlawa flod. Derudover findes der de mange musik og teater festivaler, Open'er, international Shakespeare festival, dominikaner festivalet (siden 1260), eller det internationale gadeteater festival. Man kan ikke blive træt af alt på tilbud i Gdańsk. Måske skal man være forberedt på mere end et besøg til den strålende by.

Hvordan kommer man rundt i Gdańsk?

Der findes en god offentlig transportservice i Gdańsk, med 72-timers billetter, der tillader besøgende at bruge bus, sporvogne og togene. Togene kører hyppigt til Gdynia og Sopot.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking