Helsingfors til Stockholm færge

Helsingfors Stockholm færgeruten forbinder Finland med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 17 timer 30 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 16 t 50 m.

Der er 14 overfarter Uge på Helsingfors Stockholm ruten mellem Finland og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Helsingfors - Stockholm færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 7 Afgange Ugentlig 17 t 30 m
  • Få pris
 • Viking Line
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 50 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Helsingfors Stockholm Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Helsingfors Stockholm ruten er for en bil og 2 passagerer.

Helsingfors Stockholm færge anmeldelser

 • "Helsingfors - Stockholm"

  Jeg havde planer om at besøge Stockholm over wekeenden, men fordi jeg bookede meget sent, var der ikke nogle billige flybilletter. Så jeg besluttede mig for at tage færgen fra Helsingfors til Stockholm i stedte. Jeg sejlede fra Helsingfors kl. 17:30 og ankom næste morgen kl. 10:00 med VIKING Line. Det var en meget behagelig oplevelse. Min kabine var lille, men behagelig og jeg fik en rigtig god nattesøvn. Alle faciliteter var rene, og jeg nød virkelig tiden på denne færge. Det var en anerledes oplevelse end at flyve, og jeg vil uden tvivl bruge igen.

  'Stephan' rejste på Helsingfors Stockholm ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores tur på Mariella"

  Vi havde en vidunderlig tur. Vores kabine og senge var behagelige og maden i restauranten var god.

  'Conrad' rejste på Helsingfors Stockholm ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Skibet var viunderligt, stille og med gode servicer. Der er ikke for mange unge mennesker, men det var et godt ophold om bord.

  'Vito' rejste på Helsingfors Stockholm ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk!"

  Ren og rummelig kabine. Gode restauranter og shopping.

  'Anonym' rejste på Helsingfors Stockholm ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsinki, ligger i Uusimaa området i den sydlige del af landet, ved bredden af Den Finske Bugt. Byen ligger omkring 80 km nord af Tallinn i Estland, 400 km nord af Stockholm i Sverige og 300 km vest af Skt. Petersborg i Rusland. Helsinki bliver anset vidt omkring som en af de vigtigste byer i Nordeuropa, og er Finlands midtpunkt for politik, finans, handel, og kultur.

Populære attraktioner i byen inkluderer Helsinkis største museum, Finlands Nationalmuseum. Museet har en stor samling af historiske genstande, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en neo-middelalderlig borg, er i sig selv en populær turistattraktion. Hvis du leder efter mere finsk kultur og historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Helsinkis havn har tre kaje og 6 passagerterminaler, og er den største i Finland og den næststørste i norden. Der er færgeforbindelser mellem Helsinki og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.