Book en Oskarshamn færge

Oskarshamn færgehavn i Sverige forbinder dig med Visby i Gotland med et valg af op til 21 afgange ugentligt. Sejltiden for Oskarshamn til Visby overfarten er fra 3 timer, og med Destination Gotland.

Oskarshamn havnekort

Tryk her for kort

Oskarshamn færgeservicer

 • Destination Gotland
  • 3 Afgange Dagligt 3 t
  • Få pris

Oskarshamn Guide

På den svenske østkyst ligger Oskarshamn, en kommune i Kalmar amt. Den eneste færgerute sejler til Visby og bliver tjent af Destination Gotland. Turen varer lidt under tre timer.

Hvad kan man lave i Oskarshamn?

Som en stille by på den svenske kyst, er Oskarshamn meget afhængig af sit indbydende landskab til at tiltrække sin turisme. De maleriske gader er udpyntet med farverige huse og brosten, hvilket skaber en billedskøn stemning. Den mest æstetisk skønne del af byen ligger omkring havnen. Den er omringet af kafeer, bars og restauranter, der tilbyder spektakulære udsigter over marinaen.

Der bliver tilbudt bådture omkring havnen, der giver turisterne chancen til at opleve det smukke landskab, imens man soler sig i havbrisen.

Længere væk fra havnen findes der også mange seværdigheder spredt omkring byen. Bemærkelsesværdigt er der flere museer, hvor igennem man man kan dykke ned regionens historie og kultur, ved at besøge doderhultarmuseet og søfartsmuseet, der bliver anset som fremtrædende seværdigheder i Oskarshamn.

Efter en lang dag, hvor man har set sig rundt omkring, kan man tage hen til en af de mange restauranter, for at smage på den dejlige lokale mad.

Hvordan kommer besøgende rundt i Oskarshamn?

Oskarshamn er så lille, at man nemt kan komme omkring tilfods. Der findes også taxier til rådighed.

Sådan kommer du til Oskarshamn havn

 • Oskarshamn Havn Adresse

  Verkstadsgatan 1, 572 35 Oskarshamn

 • Oskarshamn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Oskarshamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Oskarshamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.