Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Oskarshamn havn

  • Oskarshamn overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Oskarshamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Oskarshamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Oskarshamn færgeservicer

Oskarshamn Guide

Hvad kan man lave i Oskarshamn?

Som en stille by på den svenske kyst, er Oskarshamn meget afhængig af sit indbydende landskab til at tiltrække sin turisme. De maleriske gader er udpyntet med farverige huse og brosten, hvilket skaber en billedskøn stemning. Den mest æstetisk skønne del af byen ligger omkring havnen. Den er omringet af kafeer, bars og restauranter, der tilbyder spektakulære udsigter over marinaen. Der bliver tilbudt bådture omkring havnen, der giver turisterne chancen til at opleve det smukke landskab, imens man soler sig i havbrisen. Længere væk fra havnen findes der også mange seværdigheder spredt omkring byen. Bemærkelsesværdigt er der flere museer, hvor igennem man man kan dykke ned regionens historie og kultur, ved at besøge doderhultarmuseet og søfartsmuseet, der bliver anset som fremtrædende seværdigheder i Oskarshamn. Efter en lang dag, hvor man har set sig rundt omkring, kan man tage hen til en af de mange restauranter, for at smage på den dejlige lokale mad.

Hvordan kommer besøgende rundt i Oskarshamn?

Oskarshamn er så lille, at man nemt kan komme omkring tilfods. Der findes også taxier til rådighed.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking