Book en Malmø færge

Malmø færgehavn i Sverige forbinder dig med Travemunde i Tyskland med et valg af op til 20 afgange ugentligt. Sejltiden for Malmø til Travemunde overfarten er fra 8 timer 45 minutter, og med Finnlines.

Malmø havnekort

Tryk her for kort

Malmø færge alternativer

Malmø færgeservicer

 • Finnlines
  • 20 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris

Malmø Guide

Den svenske by Malmø er hovedstaden i Skåne, og ligger en kort tur over Øresundsbroen. Færger fra Malmø tager til Travemunde i Tyskland.

Hvad kan man lave i Malmø?

Malmø har udviklet sig meget i de sidste år, og byder i dag på mange seværdigheder og events. Besøgende kan tage en tur i gammel staden, der er byens hjerte. Begynd i Stortoget, og få billetter til det imponerende rådhus, for at lære mere om Malmøs lange historie som havneby.

Bagefter kan man tage en pause i en af de mange hyggelige caféer, før man går videre til Södergatan for shoppe.

I Adelsgatan kan man finde Malmøs ældste overlevende bygning, ”tunnelen,” der blev bygget i det 13. århundrede, og i Lillatorg (ved siden af Stortoget) kan man besøge Form/Design centret, et museum der ligger i et lille 16. århundrede hus.
I Malmøhus slott får man også indgang til de to museer der er huset i slottet, såvel som akvariet og Teknik- og Søfartsmuseet, der ligger 300 meter fra slottet, men man burde også tage sig god tid til at undersøge slottet selv, der viser mange senmiddelalderlige og tidlig-renæssance udstillinger.

Det først museum er Malmø kunstmuseum, hvor man kan se en stor samling af 20. århundrede nordisk kunst og svenske møbler og håndværk. Bymuseet har en udstilling over Malmøs historie og Skåne regionen.

Husk ikke at glemme de dejlige strande, der har udsigt over Øresundsboen! Om aftenen er der et overvæld af bars og restauranter, hvor man kan spise, fejre med vennerne, eller simpelthen nyde en drink.

Hvordan kommer man omkring i Malmø?

Malmø bymidte er nem at udforske tilfods, men er man for træt til at gå til strandene, kan man bruge en af busservicerne.

Sådan kommer du til Malmø havn

 • Malmø Havn Adresse

  Norra Hamnen, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

 • Malmø overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Malmø før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Malmø overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.