Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Trelleborg havn

 • Med bil

  Trelleborg ligger ca. 35 km fra Malmø og 65 km fra Ystad. Havnen ligger mindre end 1 km fra Trelleborg center. Fra Malmø, tag rute E22/E3 som tager dig til havnen. Fra Ystad, tag rute 9 som tager dig til havnen.

 • Med tog

  Der er gode togforbindelser til Trelleborg fra andre steder i Sverige. Fra Malmø, tag Skanetrafikens tog til Trelleborg Övre. Fra stationen kan du gå til havnen (tager ca. 10 minutter) eller tage en bus.

 • Adresse

  TT Line Travemündebron, 23122 Trelleborg Scandlines Kontinentplan, 23123 Trelleborg

 • Trelleborg overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Trelleborg før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Trelleborg overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Trelleborg færgeservicer

Trelleborg Guide

Hvad kan man lave i Trelleborg?

Der er ikke meget aktivitet på Trelleborgs gader. Indbyggerne fører simple liv, med hovedindkomsten fra havnen, og de fleste timer kan blive forebragt med at vandre rundt i det maleriske landskab. Seværdighederne er en god måde at lære mere om havnebyens kulturelle historie. Smygehuk statue er et bemærkelsesværdig t stykke arkitektur, og de arkaiske bygninger udstiller Trelleborgs infrastruktur historie. For at få mere indsigt i byens fortid, tag et kig i museet, der har mange artefakter, der har tiltrukket besøgende til den over årene. Efter at have taget en tur omkring de hyggelige gader og venligsindet kafeer, er golfbanen en af de bedste i Sydsverige, for dem der har en tilbøjelighed for greens og fairways. De 18 huller kan vise sig at være trættende, altså burde man tage en pause bagefter for at spise i en af de mange fine restauranter.

Hvordan kommer man rundt i Trelleborg?

Byen er lille nok, at man nemt kan udforske den tildfods.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking