Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Visby havn

  • Visby overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Visby før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Visby overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Visby færgeservicer

Visby Guide

Hvad kan man lave i Oslo?

Hvad kan man lave i Visby? Kronet som en UNESCO verdenskulturarv, illustrerer Visby alt der er smukt ved Skandinavien. Pragtfulde grønne landskaber pryder meget af området, og i byen selv er der et overvæld af smukke tårne, spire og hytter, der tilsammen er en samling der udgør noget af det bedste arkitektur i Europa. Den gamle by ligner mest af alt en middelalderby. Tag en spadseretur omkring de gamle brostensgader, der fører til caféer og restauranter med klassiske svenske retter på tilbud og forfriskende varme drikkevare, der kan nydes, imens man beundrer de imposante bygningsværker og unikke strukturer og designs. Hvis man rigtig vil komme i middelalderstemning, er der en hel uge dedikeret til rollespil, hvor byen er fuld af dronninger, konger og riddere, der holder gilder eller danser og drikker natten igennem. Med en by så præget af sine utrolige gamle bygninger, kan det være svært at vide, hvilket burde besøges først, men af alle de skønne arkitektoniske eksemplarer er Sankt Maria Katedral et sandt vidunder. Efter at have besøgt katedralen, er Botaniska Tradgarden et opfriskende område, der er fyldt med smukke skove, og Gotlands museum byder på fascinerende indsigter til øens historie.

Hvordan kommer man omkring i Visby?

Byen er ret lille og kan nemt udforskes tilfods.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking