COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gdansk - Nynæshamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Gdansk til Nynæshamn færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Polen til Sverige side

Om bord på færgerne

Gdansk - Nynæshamn færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 18 hr
    • Get price

Gdansk til Nynæshamn færge

Gdansk Nynæshamn færgeruten forbinder Polen med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Polferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Gdansk Nynæshamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gdansk Guide

Den polske by Gdansk ligger på Østersøkysten og er hovedstaden i Pomorskie, Polens hovedhavn. Gdansk er beliggende på den sydlige kant af Gdansk-bugten, ved mundingen af floden Motlawa, og er et vigtigt industrielt centrum sammen med den nærliggende havn Gdynia. Havnens historie har stærke bånd til skibsbygning og var medlem af Hanseforbundet.

Der er mange ting at se og lave i byen, men de fleste turistattraktioner i byen er placeret nær Ulica og Dlugi Targ, en gågade omgivet af bygninger rekonstrueret i historisk stil, primært fra det 17. århundrede.

Polferries leverer en færgeservice mellem Gdansk og Nynäshamn, som ligger syd for Stockholm. Rejsetiden er ca. 18 timer.


Nynæshamn Guide

Nynæshamn er en svensk by, der ligger i Stockholm Amt, omkring 60 km syd for Stockholm. I den tidlige del af det 20. århundrede, blev Nynæshamn en populær kurby, men desværre blev mange af faciliteterne lukket inden enden af anden verdenskrig.

Populære begivenheder i byen omfatter havnefesten, der bliver holdt hver sommer og nogle lokale håndværk messer. Når disse holdes, er der ofte et damptog, der køre mellem byen og Stockholm, og havnen er normalt fyldt med både i alle størrelser. Byen er hovedsagelig moderne uden meget at se, men der er en række restauranter og cafeer, hvor man kan smage lokalt fremstillet mad.

Der er færgeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.