Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Travemunde havn

 • Med bil

  Hvis du ankommer fra en sydlige retning via A1 motorvejen, skal du blot følge skiltene til ’Lübeck-Travemünde Skandinavienkai’. Dette vil tage dig til havnen.

 • Med tog

  Brug Tysklands jernbanenet til at komme til Lübeck hovedbanegård og tilslut derefter med Lubeck – Travemunde Skandinavienkai station, som ligger ved havnen.

 • Adresse

  Zum Hafenplatz 1, D-23570 Lübeck-Travemünde

 • Travemunde overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Travemunde før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Travemunde overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Travemunde færgeservicer

Travemunde Guide

Travemunde Guide

Travemunde er beliggende ved munding af søen Trave indtil Lübeck bugt, og byen er en købstad til Lübeck. Travemunde opstod ud af en fæstning, som blev placeret her af Henry Løven, Hertug af Saxony i 1200 tallet, for at beskytte mundingen af Trave og danskerne har siden da befæstet den. Den blev en by i 1317 og passeret til den frie by af Lübeck i 1329, hvor den siden har hørt til. Dens befæstning blev ødelagt i 1807. Travemunde har siden 1802 været et kystressort, og er Tysklands ældste havn ved det Baltiske Hav med destinationer til Sverige, Finland og andre baltiske lande. Omkring en million passagerer rejser gennem Travemunde årligt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking