COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö - Grisslehamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Sverige side

Eckerö - Grisslehamn færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 2 hr
    • Get price

Eckerö til Grisslehamn færge

Eckerö Grisslehamn færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Eckerö Linjen. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Eckerö Grisslehamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Eckerö Guide

Den finske kommune Eckerö ligger på Åland, og er et selvstændigt område under finsk suverænitet, men på trods af dette, er kommunen utvivlsomt svensk og 90% af befolkningen er svensk-talende. Eckerö Linjen driver en færgeforbindelse mellem Berghamn i Storby, Eckero og Grisslehamn på Väddö, Norrtälje i Sverige. Eckerös mest berømte bygning er Post og Tol huset, som var den største og mest imponerende bygning opført til at støtte posttjenester mellem Stockholm og Skt. Petersborg. Bygningen blev bygget i 1828.

Åland er en selvstændig, svensk-talende region i Finland, der består af en øgruppe der ligger ved indgangen til Den Botniske Bugt i Østersøen.

Der er færgeforbindelser mellem Eckerö og Grisslehamn.


Grisslehamn Guide

Den svenske by Grisslehamn er den største by på den lange og smalle ø Vaddo. Den ligger omkring 110 km nord for Stockholm og har i århundreder været porten til Ålandshavet. Faciliteter i byen inkluderer en fiskebutik og cafeer, der ligger omkring havnen. Man kan også nyde byen ved at cykle. Cykler kan lejes fra Grisslehamns Marina og også på Vaddo Vital nær Almsta, hvor kanoer også kan lejes. Konferencecentret, Hotell Havsbaden, blev bygget i 1903 og tilbyder en fredsfyldt udsigt over havet og havnen.
Der er færgeforbindelser mellem Grisslehamn og Eckero, og sejltiden er ca. 1 time og 45 minutter.