COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ålandsøerne

Åland er en svensk talende region i Finland, som består af 6500 øer og holme; den største ø er hjemsted for 90% af befolkningen, og er kendt som Fasta Åland eller hovedøen.

Åland, som er beliggende i Østersøen, er den mindste region i Finland, og mens der er tusindvis af øer, er det kun omkring 80 af dem, der er beboet. Med en befolkning på omkring 28.500, er det ikke det travleste sted i verden, men har stadig meget at byde på for både beboere og turister.

Når det kommer til aktiviteter og attraktioner, har Åland noget for enhver smag. Med det fantastiske landskab og natur, vil ivrige vandrere elske at udforske skovene, bjergene og kystområderne, mens alle, der nyder lidt kultur og kunst, kan nyde mange museer, seværdigheder og butikker, der sælger lokal håndkunst.

Dem som ønsker at lære mere om Ålands rige historie, bør starte ved at besøge et par af de lokale monumenter, museer og attraktioner. Jan Karlsgarden er en typisk gård fra 1800-tallet, og viser besøgende, hvordan livet var på øerne før modernisering og teknologi, mens de to middelalderkirker er gode eksempler på historiske Ålands arkitektur. En af de fineste historiske attraktioner er slottet Kastelholm, som blev bygget i 1300-tallet og har en rig og spændende fortid.

Rejsen til Åland over havet er kendt for at være en af de mest betagende i Skandinavien. Øerne ligger halvvejs mellem Stockholm og Helsingfors, og med færgerne passerer man flere andre øer og majestætiske kystlinjer; mange vælger at tage færgen i stedet for at flyve netop på grund af dette.

Selve færgerne er utrolig store og veludstyret; de sejler adskillige gange om dagen, og passagerer kan benytte faciliteterne om bord, som inkluderer restauranter, toldfri shopping og underholdning.

Der er flere forskellige færgeruter fra forskellige lande, inklusiv Sverige, Estland og Finland med de store færgeselskaber i regionen.

Populære Færgeselskaber

  • 18 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 25 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 25 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris

Ålandsøerne anmeldelser

 • "Fantastisk færge!"

  Jeg har rejst på Serenade fra Helsingfors til Stockholm og var meget imponeret; det er som en rigtig lille by og underholdningen, maden og kabinen var genial! Ville helt sikkert else at rejse på færgen igen…

  Læs mere Læs mindre
 • "Genial!"

  Min ven og jeg rejste på Symphony fra Helsingfors til Stockholm og fra det øjeblik vi gik ombord følte vi at vi var på et krydstogtskib – ikke en færge! Der er butikker og underholdning ombord som kan holde en underholdt. Hvad angår kabinerne var de ganske almindelige og havde alt hvad man har brug for en overnatning; de var behagelige og havde eget badeværelse. Personalet var meget venlige, især i barerne. Buffet restauranten var genial og havde alt fra salater til karryretter til kylling fajitas og nachos! Og bedre end udvalget af maden var at øl og vin var inkluderet! Efter middag og et par cocktails i en af barerne, så vi midnatsudstillingen som var fantastisk. Diskteksbaren var åben indtil morgentimerne. Skiber var første klasse, havde fremragende faciliteter og jeg ville helt sikkert rejse med det igen hvis jeg nogensinde er tilbage i Helsingfors eller Stockholm.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hej fra Frankrig"

  Jeg har rejst ombord på Symphony flere gange, alt er perfekt på denne smukke færge, mange butikker med professionelt og venligst personale, underholdningen er af høj kvalitet, hytterne er rene. Alt er gjort for at tilfredsstille kunden og jeg glæder mig til at rejse med denne færge igen snart. Tak!

  Læs mere Læs mindre
 • "Min første overfart"

  Jeg boede hos en ven i nærheden af Helsingfors, og hun forslog at rejse til Stockholm ombord på Symphony da det er en vidunderlig oplevelse. Wow! Hun havde ret og da jeg gik ombord på færgen hang min mund næsten åben hele tiden på grund af den store grandure af dette spektakulare fartøj. Kabinen var stor, enkel, men havde alt vi behøvede og maden og underholdningen var god. Jeg tror ikke at jeg nogensinde har spist så meget eller nydt at synge karaoke så meget heller før. Jeg må indrømme at jeg ikke fik ret meget søvn, men det var en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ålandsøerne