Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ålandsøerne

Åland er en svensk talende region i Finland, som består af 6500 øer og holme; den største ø er hjemsted for 90% af befolkningen, og er kendt som Fasta Åland eller hovedøen.

Åland, som er beliggende i Østersøen, er den mindste region i Finland, og mens der er tusindvis af øer, er det kun omkring 80 af dem, der er beboet. Med en befolkning på omkring 28.500, er det ikke det travleste sted i verden, men har stadig meget at byde på for både beboere og turister.

Når det kommer til aktiviteter og attraktioner, har Åland noget for enhver smag. Med det fantastiske landskab og natur, vil ivrige vandrere elske at udforske skovene, bjergene og kystområderne, mens alle, der nyder lidt kultur og kunst, kan nyde mange museer, seværdigheder og butikker, der sælger lokal håndkunst.

Dem som ønsker at lære mere om Ålands rige historie, bør starte ved at besøge et par af de lokale monumenter, museer og attraktioner. Jan Karlsgarden er en typisk gård fra 1800-tallet, og viser besøgende, hvordan livet var på øerne før modernisering og teknologi, mens de to middelalderkirker er gode eksempler på historiske Ålands arkitektur. En af de fineste historiske attraktioner er slottet Kastelholm, som blev bygget i 1300-tallet og har en rig og spændende fortid.

Rejsen til Åland over havet er kendt for at være en af de mest betagende i Skandinavien. Øerne ligger halvvejs mellem Stockholm og Helsingfors, og med færgerne passerer man flere andre øer og majestætiske kystlinjer; mange vælger at tage færgen i stedet for at flyve netop på grund af dette.

Selve færgerne er utrolig store og veludstyret; de sejler adskillige gange om dagen, og passagerer kan benytte faciliteterne om bord, som inkluderer restauranter, toldfri shopping og underholdning.

Der er flere forskellige færgeruter fra forskellige lande, inklusiv Sverige, Estland og Finland med de store færgeselskaber i regionen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Viking Line
  • Få pris
 • Finnlines
  • Få pris
 • Tallink Silja
  • Få pris
 • Eckerö Linjen
  • Få pris

Ruter og havne i Ålandsøerne