Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Nynæshamn havn

 • Med bil

  Nynæshamn ligger ca. 1 time fra Stockholm. Kørende fra Stockholm, skal tage rute 73 syd og fra Doertalje, tag rute 225. Havnen er ca. 10 minutters gåtur fra centeret.

 • Med tog

  Togstationen er mindre end 1 km fra havnen. Der er gode forbindelser til flere byer i Sverige.

 • Adresse

  Färjeterminalen, 149 30 Nynäshamn

 • Nynæshamn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Nynæshamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Nynæshamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Nynæshamn færgeservicer

Nynæshamn Guide

Hvad kan man lave i Nynashamn?

Hvis man er glad for naturen, vil man elske Nynashamn. Byen er omringet af overdådig grønt og vandrestier, hvilket gør området perfekt til en lang, udfordrende tur. Af Nynashamns paradis af vandrestier, er Strandvagen den bedste. Den har en overflod af spor og smuk landskab. Hvis man ønsker at gøre sine venner misundelige med de bedste selfies og idylliske billeder, er dette det rette sted. Omgivelserne er måske skræddersyet til at få tiden til at gå med at beundre udsigten, men der er også nogle oplevelser, der venter i byen selv. Blandt turisterne er kajaksejlads populært. Kvalificerede lærere hjælper begyndere med at lære de grundlæggende regler. I uafhlngige museer kan man tilbringe nogle kulturelle timer, hvor man lærer mere om et allerede tiltrækkende område af Skandinavien.

Hvordan kommer man rundt i Nynashamn?

Besøgende foretrækker for det meste at udforske det indbydende landskab tilfods, men der findes også taxis rund omkring i byen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking