Polferries

Polferries, der også er kendt som Polish Baltic Shipping Company, er et polsk færgeselskab, som sejler mellem Skandinavien og Polen.

Polferries blev oprettet i 1976 som et statsejet færgeselskab, og er i dag det største færgeselskab i Polen med terminaler i Swinoujscie og Gdansk. Ruten til Ystad bliver sejlet over tolv gange ugentlig, og repræsenterer en billig måde at rejse til og fra København, der ligger 92km mod vesten. Den anden rute, der lægger til ved Nynashamn ligger kun 60km syd fra Stockholm

Polferries skibe er bygget i Sverige, og de har fremragende faciliteter om bord, så du er sikret en god rejse over Østersøen. M/V Baltivia begyndte at sejle med Polferries i 2007, efter at have gennemgået en grundig istandsættelse fem år tidligere. M/F Wawel har plads til 1,000 passagerer, med fornyede kabiner, en biograf, og et mødelokale. Sidst, men ikke mindst, blev M/F Mazovia købt i 2014 og komplet genopbygget, hvilket har ført til flere indkvarterings-optioner, og topkvalitet catering områder.

Se Polferries sejlplaner, priser og book Polferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Polferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre