COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Polferries

Polferries, der også er kendt som Polish Baltic Shipping Company, er et polsk færgeselskab, som sejler mellem Skandinavien og Polen.

Polferries blev oprettet i 1976 som et statsejet færgeselskab, og er i dag det største færgeselskab i Polen med terminaler i Swinoujscie og Gdansk. Ruten til Ystad bliver sejlet over tolv gange ugentlig, og repræsenterer en billig måde at rejse til og fra København, der ligger 92km mod vesten. Den anden rute, der lægger til ved Nynashamn ligger kun 60km syd fra Stockholm

Polferries skibe er bygget i Sverige, og de har fremragende faciliteter om bord, så du er sikret en god rejse over Østersøen. M/V Baltivia begyndte at sejle med Polferries i 2007, efter at have gennemgået en grundig istandsættelse fem år tidligere. M/F Wawel har plads til 1,000 passagerer, med fornyede kabiner, en biograf, og et mødelokale. Sidst, men ikke mindst, blev M/F Mazovia købt i 2014 og komplet genopbygget, hvilket har ført til flere indkvarterings-optioner, og topkvalitet catering områder.

Se Polferries sejlplaner, priser og book Polferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Polferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Polferries ruter

Polferries kundeanmeldelser

 • "Seabatian, kom tilbage!"

  Hvor er vores favourite bartender Sebastian? Jeg sejler på denne rute ofte. For et stykke tid siden, mødte mig og mine venner en virkelig cool bartender, der hedder Sebastian. Men sidste gang, jeg var på færgen, var han der ikke. Hvorfor er han væk? Han er en meget morsom fyr, han laver de bedste drunks. Han er også en virkelig god DJ, han valgte god musik mens vi var der. Jeg ved ikke, hvad der skete med ham, men lad ham komme tilbage, fordi natklubben er ikke længere det samme. Al personalet fortjener 5 stjerne, men vi giver ham 10 stjerne, han er et geni, han laver fantastiske drinks og han leverer fantastisk underholdning! Sebastian, kom tilbage!

  Læs mere Læs mindre
 • "Vidunderlig tur til Stockholm"

  Vi havde en vidunderlig tid under vores rejse til Stockholm, og det inkluderer sightseeingen. Vi sender vores bedste ønsker til det mandskab som gjorde denne tur så dejlig. Maden var god og hele turen var af en enestående standard.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Jeg er lige kommet tilbage fra en tur med Polferries og jeg er meget tilfreds med det. Færgen var familievenlig, maden var god, men bedst af alt, de ansatte tog sig vidunderligt af passagererne. Jeg kan varmt anbefale Polferries og faciliteterne på denne færge!

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Vi var meget overraskede og tilfredse med den service vi fik og hele turen i det hele taget. Jeg kan bestemt anbefale denne færgeoverfart med Polferries.

  Læs mere Læs mindre