Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Frederikshavn havn

 • Med bil

  Kørende nord fra skal tage vej 40 syd og følge skiltene til Frederikshavn. Kørende vest fra skal tage vej 35 øst og følge skiltene til Frederikshavn. Kørende syd fra skal tage vej E45 og følge skiltene til Frederikshavn. Når du kommer til Frederikshavn skal du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Frederikshavn togstation ligger tæt på byens center og herfra er der servicer til det meste af Danmark. Frederikshavn ligger på Hjørring, Aalborg, Aarhus, Odense, København linien. Det tager ca. 5 timer og 50 minutter at komme til København.

 • Med bus

  Fra Frederikshavn er der lokal busser og busser til Esbjerg, Aalborg, Brønderslev og Sindal.

 • Parkering

  Der er en parkeringsplads foran havnen, hvor man kan holde op til 8 timer. Den er gratis og ubevogtet. For langtidsparkering er der en parkeringsplads nær havnen med parkeringsmeter. Prisen er 5 kroner per time. Et døgn koster 50 kroner og en uge koster 300 kroner. Der accepteres kun danske kroner.

 • Adresse

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Frederikshavn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Frederikshavn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Frederikshavn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Frederikshavn færgeservicer

Frederikshavn Guide

Frederikshavn Guide

I middelalderen var Fladstrand en lille klynge af fiskerhuse udenfor Fladbakke. Fiskelejet lå beskyttet bag Hirsholmene og blev allerede i 1600 brugt som en flådebase og befæstede med skanser og et krudttårn. Fladstrand blev til Frederikshavn da Kong Frederik VI byggede en statshavn i 1805, men først i 1818 fik byen købmandsrettigheder. Havnen blev en dynamo for det lille fiskersamfund som hurtigt voksede sig til en driftig havneby med værfter, en motorfabrik, godstransport og færgedrift. I dag er havnen stadigvæk byens krumtap i erhvervsudviklingen. Havneområdet huser ca. 80 virksomheder, med i alt 1800 arbejdspladser indenfor færgeselskaber, værfter, maritime servicer og udvikling, spedition og fiskeeksport. Frederikshavns beboere er stolte af deres by, trods store forandringer i de seneste år. Byen har formået at bevare sit specielle nordjyske præg med en omgængelig og lun befolkning, som alle er meget hjælpsomme.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking