TT Line

TT Line forbinder Tyskland og Polen med Sverige med en moderne, pålidelig, høj-kvalitet, og miljøvenlig flåde.

I over 50 år har TT Line tilbudt billige forbindelser over Østersøen om bord på 6 moderne RO/RO-skibe, med op til 23 afgange om dagen. Der bliver transporteret om de 900,000 passagerer, 180,000 biler, og 400,000 fragtstykker om året, hvilket gør TT Line til markedsfører i direkte maritime forbindelser imellem Tyskland, Polen, og Sverige.

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed. Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg, hvilket gør din overfart til en mindeværdig erfaring.

TT Lines ruter giver dig fleksibilitet til at vælge hvordan du vil rejse, om med bil eller til fods. TT Lines havne har gode forbindelser til de nationale motorveje, og er den perfekte måde at rejse mellem Skandinavien og det kontinentale Europa.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne TT Line produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign TT Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre

Alle TT Line ruter

TT Line kundeanmeldelser

 • "rejse med Nils Holgersen"

  En god oplevelse.

  'Anonym' rejste med TT Line på Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre
 • "turen hjem fra polen "

  jeg har taget færgen fra polen til sverige jeg må sige jeg troede ikke der var plads til så mange lastbiler men det var meget svært at finde færgeleget ingen skilte til færgen mod trelleborg og på færgeleget er det dårligt skiltet for personbiler. Det der er skiltet med er kun på polsk .og som dansker er der noget lort men turen med færgen var god

  'Marrtin ' rejste med TT Line på Nils Dacke

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Punktlig og ren, god mad og rimelige priser. På- og aflæsning var fint.

  'Martin' rejste med TT Line på Huckleberry Finn

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Fantastisk tur. Vil anbefale til alle.

  'Gilles DALIDO' rejste med TT Line på Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre