TT-Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

TT-Line

TT Line forbinder Tyskland og Polen med Sverige med en moderne, pålidelig, høj-kvalitet, og miljøvenlig flåde.

I over 50 år har TT Line tilbudt billige forbindelser over Østersøen om bord på 6 moderne RO/RO-skibe, med op til 23 afgange om dagen. Der bliver transporteret om de 900,000 passagerer, 180,000 biler, og 400,000 fragtstykker om året, hvilket gør TT Line til markedsfører i direkte maritime forbindelser imellem Tyskland, Polen, og Sverige.

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed. Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg, hvilket gør din overfart til en mindeværdig erfaring.

TT Lines ruter giver dig fleksibilitet til at vælge hvordan du vil rejse, om med bil eller til fods. TT Lines havne har gode forbindelser til de nationale motorveje, og er den perfekte måde at rejse mellem Skandinavien og det kontinentale Europa.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne TT-Line produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign TT-Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

TT-Line routes and ports

TT-Line kundeanmeldelser

 • "Hjem tur efter en dejlig ferie i Litauen "

  Jeg skulle akut hjem og kunne ikke få plads på dfds som vi normalt sejle med men søgt så på nettet og fandt så ud af der var en afgang om natten fra Klaipeda med tt line og det har vi ikke fortrudt fik en kahyt til 2 personer som var dejligt rent og fik en dejlig oplevelse da man først kom om bord på skibet alt var pænt og rent og man følte sig næste hjem dog var der et lille minus og jeg fik fornøjelse af en gang sent aftensmad men der blev jeg en smule skuffer da maden ikke smagt godt ved også godt at det er svært at laver mad til mange forskellige mennesker men der blev jeg lidt skuffet over nu nå i har sådan en flot standard men som sagt så håber jeg at I sejle på anden dage en lige om søndagen mvh Niels mulvad Jensen

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tur"

  Gode senge

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur til rimelig pris"

  Vi havde købt kahyt for at sove før en meget lang køretur. Det var en god fredelig kahyt til to forrest på skibet og til ca. 450 kr for os begge så yderst rimelig pris. Der var vindue til en fantastisk udsigt med fuldmåne og stjernehimmel.

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejligt skib"

  Alt forløb planmæssigt. flink besætning og god morgenmad

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking