TT Line

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed. Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg.

TT Lines ruter giver dig fleksibilitet til at vælge hvordan du vil rejse. TT Lines havne har gode forbindelser til det nationale motorvejsnet, og er den perfekte måde at rejse mellem Skandinavien og det kontinentale Europa.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne TT Line produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign TT Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre

Alle TT Line ruter

TT Line kundeanmeldelser

 • "rejse med Nils Holgersen"

  En god oplevelse.

  'Anonym' rejste med TT Line på Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre
 • "turen hjem fra polen "

  jeg har taget færgen fra polen til sverige jeg må sige jeg troede ikke der var plads til så mange lastbiler men det var meget svært at finde færgeleget ingen skilte til færgen mod trelleborg og på færgeleget er det dårligt skiltet for personbiler. Det der er skiltet med er kun på polsk .og som dansker er der noget lort men turen med færgen var god

  'Marrtin ' rejste med TT Line på Nils Dacke

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Punktlig og ren, god mad og rimelige priser. På- og aflæsning var fint.

  'Martin' rejste med TT Line på Huckleberry Finn

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Fantastisk tur. Vil anbefale til alle.

  'Gilles DALIDO' rejste med TT Line på Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre