COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

TT Line

TT Line forbinder Tyskland og Polen med Sverige med en moderne, pålidelig, høj-kvalitet, og miljøvenlig flåde.

I over 50 år har TT Line tilbudt billige forbindelser over Østersøen om bord på 6 moderne RO/RO-skibe, med op til 23 afgange om dagen. Der bliver transporteret om de 900,000 passagerer, 180,000 biler, og 400,000 fragtstykker om året, hvilket gør TT Line til markedsfører i direkte maritime forbindelser imellem Tyskland, Polen, og Sverige.

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed. Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg, hvilket gør din overfart til en mindeværdig erfaring.

TT Lines ruter giver dig fleksibilitet til at vælge hvordan du vil rejse, om med bil eller til fods. TT Lines havne har gode forbindelser til de nationale motorveje, og er den perfekte måde at rejse mellem Skandinavien og det kontinentale Europa.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne TT Line produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign TT Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle TT Line ruter

TT Line kundeanmeldelser

 • "Alt godt!!"

  Jeg havde ingen problemer med min rejse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  Glimrende overfart. Første gang med directferries for os. Cafeteriets åbningstider overraskede os. Personalet søde og ydede god service. Vi kommer helt sikkert igen :)

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig tur!"

  Alt gikk bra for seg fra indjøring og ut. God og vennlig service om bord, og flott interiør i fergen!

  Læs mere Læs mindre
 • "rejse med Nils Holgersen"

  En god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre