COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Finland

Finland ligger i det nordlige Europa, mellem Sverige og Rusland, og er kendt verden over for sine fortryllende, snedækkede landskaber og varme somre.

Selvom de har et ry for at være forbeholdt, er det finske folk varme og indbydende.

På trods af sin enorme størrelse, har Finland ingen mangel på rejsemuligheder og er let tilgængelig. Der er direkte færgeforbindelser fra Tyskland, Polen, Rusland, Sverige og Estland.

Helsingfors er en af de travleste havne i Skandinavien og er der, hvor de fleste færger til Finland ankommer. Andre havne omfatter Åbo og Naantali.

Der er også daglige overfarter over den Botniske Bugt fra Sverige til den finske havn Vaasa. Nogle af overfarterne mellem Sverige og Finland stopper ved Ålandsøerne - en autonom region i Finland.

Den mest populære og regelmæssige færgeoverfart er mellem den estiske havn Tallinn og Helsingfors. De største færgeselskaber i regionen, som Tallink Silja og Viking Line, forbinder de to hovedstader på så lidt som 2 timer.

Færger i denne del af verden er luksuriøse og fyldt med indkøbscentre, spisesteder og barer. Mange passagerer booker en mini cruise bare for at nyde faciliteterne om bord.

Populære Færgeselskaber

  • 18 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 25 m
  • Få pris
  • 13 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris

Finland anmeldelser

 • "Fantastisk færge!"

  Jeg har rejst på Serenade fra Helsingfors til Stockholm og var meget imponeret; det er som en rigtig lille by og underholdningen, maden og kabinen var genial! Ville helt sikkert else at rejse på færgen igen…

  Læs mere Læs mindre
 • "Genial!"

  Min ven og jeg rejste på Symphony fra Helsingfors til Stockholm og fra det øjeblik vi gik ombord følte vi at vi var på et krydstogtskib – ikke en færge! Der er butikker og underholdning ombord som kan holde en underholdt. Hvad angår kabinerne var de ganske almindelige og havde alt hvad man har brug for en overnatning; de var behagelige og havde eget badeværelse. Personalet var meget venlige, især i barerne. Buffet restauranten var genial og havde alt fra salater til karryretter til kylling fajitas og nachos! Og bedre end udvalget af maden var at øl og vin var inkluderet! Efter middag og et par cocktails i en af barerne, så vi midnatsudstillingen som var fantastisk. Diskteksbaren var åben indtil morgentimerne. Skiber var første klasse, havde fremragende faciliteter og jeg ville helt sikkert rejse med det igen hvis jeg nogensinde er tilbage i Helsingfors eller Stockholm.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hej fra Frankrig"

  Jeg har rejst ombord på Symphony flere gange, alt er perfekt på denne smukke færge, mange butikker med professionelt og venligst personale, underholdningen er af høj kvalitet, hytterne er rene. Alt er gjort for at tilfredsstille kunden og jeg glæder mig til at rejse med denne færge igen snart. Tak!

  Læs mere Læs mindre
 • "Min første overfart"

  Jeg boede hos en ven i nærheden af Helsingfors, og hun forslog at rejse til Stockholm ombord på Symphony da det er en vidunderlig oplevelse. Wow! Hun havde ret og da jeg gik ombord på færgen hang min mund næsten åben hele tiden på grund af den store grandure af dette spektakulare fartøj. Kabinen var stor, enkel, men havde alt vi behøvede og maden og underholdningen var god. Jeg tror ikke at jeg nogensinde har spist så meget eller nydt at synge karaoke så meget heller før. Jeg må indrømme at jeg ikke fik ret meget søvn, men det var en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Finland