Viking Line

Viking Line leverer daglige færgeservicer mellem Sverige, Finland og Ålandsøerne, samt Finland og Estland.

Oplevelsen om bord med Viking Line er kendt som at være en af de bedste blandt færgeselskaberne, og ikke kun dem i Østersøregionen. Viking Line nyder at se folk glade på turen, og leverer rigelig af underholdning, god mad og drikke, og gode shopping muligheder.

Med en flåde af luksus skibe, er det ikke overraskende, at mere end 6 millioner passagerer vælger at rejse over Østersøen med Viking Line hvert år.

Brug directferries.dk for at finde Viking Line sejlplaner, priser og booke Viking Line færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Viking Line med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Viking Line ruter

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Dejlig oplevelse"

  Det var en dejlig oplevelse med Viking Line. Den toldfri butik havde gode tilbud og gode produkter. Der var et godt udvalg til morgenmaden, og maden var god. Skibet er enkelt, men jeg er sikker på, at dette er den bedste måde at rejse fra Stockholm til Helsingfors og tilbage.

  'Diana Helena' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores tur på Mariella"

  Vi havde en vidunderlig tur. Vores kabine og senge var behagelige og maden i restauranten var god.

  'Conrad' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Skibet var viunderligt, stille og med gode servicer. Der er ikke for mange unge mennesker, men det var et godt ophold om bord.

  'Vito' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Det var fantastisk, vi troede, at det ville være en lille færge, men det var mere som et krydstogtskib med fremragende restauranter og service.

  'Igor' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre