Viking Line

Viking Line leverer daglige færgeservicer mellem Sverige, Finland og Åland, samt Helsinki og Estland.

Oplevelsen om bord med Viking Line er kendt som at være en af de bedste blandt færgeselskaberne, og ikke kun dem i Østersøseregionen. Viking Line nyder at se folk glade på turen, og leverer rigelig af underholdning, god mad og drikke, og gode shopping muligheder.

Med en flåde af luksus skibe, er det ikke overraskende, at mere end 6 millioner passagerer vælger at rejse over Østersøen med Viking Line hvert år.

Viking Line var en banebryder i passagerrejser imellem det finske fastland, Åland, og Sverige, da de begyndte i 1959. De bestod oprindelig af en sammenlægning af 3 virksomheder, Vikingslinjen Ab, Rederi AB Slite, og Ålandsfajan, og resulterede i rederiet vi i dag kender som Viking Line. Over 50 skibe har sejlet under de ikoniske røde/hvide farver af Viking Line, fra de beskedne brugte bilfærger der var i brug tidligere, til de imponerende hypermoderne skibe der sejler i dag.

Brug directferries.dk for at finde Viking Line sejlplaner, priser og booke Viking Line færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Viking Line med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Viking Line ruter

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Helsingfors - Stockholm"

  Jeg havde planer om at besøge Stockholm over wekeenden, men fordi jeg bookede meget sent, var der ikke nogle billige flybilletter. Så jeg besluttede mig for at tage færgen fra Helsingfors til Stockholm i stedte. Jeg sejlede fra Helsingfors kl. 17:30 og ankom næste morgen kl. 10:00 med VIKING Line. Det var en meget behagelig oplevelse. Min kabine var lille, men behagelig og jeg fik en rigtig god nattesøvn. Alle faciliteter var rene, og jeg nød virkelig tiden på denne færge. Det var en anerledes oplevelse end at flyve, og jeg vil uden tvivl bruge igen.

  'Stephan' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig oplevelse"

  Det var en dejlig oplevelse med Viking Line. Den toldfri butik havde gode tilbud og gode produkter. Der var et godt udvalg til morgenmaden, og maden var god. Skibet er enkelt, men jeg er sikker på, at dette er den bedste måde at rejse fra Stockholm til Helsingfors og tilbage.

  'Diana Helena' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores tur på Mariella"

  Vi havde en vidunderlig tur. Vores kabine og senge var behagelige og maden i restauranten var god.

  'Conrad' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Skibet var viunderligt, stille og med gode servicer. Der er ikke for mange unge mennesker, men det var et godt ophold om bord.

  'Vito' rejste med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre