COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Viking Line

Viking Line leverer daglige færgeservicer mellem Sverige, Finland og Åland, samt Helsinki og Estland.

Oplevelsen om bord med Viking Line er kendt som at være en af de bedste blandt færgeselskaberne, og ikke kun dem i Østersøseregionen. Viking Line nyder at se folk glade på turen, og leverer rigelig af underholdning, god mad og drikke, og gode shopping muligheder.

Med en flåde af luksus skibe, er det ikke overraskende, at mere end 6 millioner passagerer vælger at rejse over Østersøen med Viking Line hvert år.

Viking Line var en banebryder i passagerrejser imellem det finske fastland, Åland, og Sverige, da de begyndte i 1959. De bestod oprindelig af en sammenlægning af 3 virksomheder, Vikingslinjen Ab, Rederi AB Slite, og Ålandsfajan, og resulterede i rederiet vi i dag kender som Viking Line. Over 50 skibe har sejlet under de ikoniske røde/hvide farver af Viking Line, fra de beskedne brugte bilfærger der var i brug tidligere, til de imponerende hypermoderne skibe der sejler i dag.

Brug directferries.dk for at finde Viking Line sejlplaner, priser og booke Viking Line færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Viking Line med alternative færgeselskaber.

Alle Viking Line ruter

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Alt forløb godt. "

  Udmærket sejltur fra bestilling på nettet til selve sejlturen. Fin service og forhold på færgen. Eneste “sjove” minus var, at vi holdt som de allerførste ved ombordkørslen i Stockholm og kom om bord som den 6. sidste (dæleme lang tid at se alle andre køre ombord)!!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Rigtig god tilstand for prisen. Det var fantastisk at rejse til Stockholm!

  Læs mere Læs mindre
 • "Information"

  Hej, vi havde en god tur med Viking Line! Men, da vi bookede, fik vi ingen information om servicen af mad og drikke. Informationen for akkommodation var ikke nok. Ellers var det genialt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Helsingfors - Stockholm"

  Jeg havde planer om at besøge Stockholm over wekeenden, men fordi jeg bookede meget sent, var der ikke nogle billige flybilletter. Så jeg besluttede mig for at tage færgen fra Helsingfors til Stockholm i stedte. Jeg sejlede fra Helsingfors kl. 17:30 og ankom næste morgen kl. 10:00 med VIKING Line. Det var en meget behagelig oplevelse. Min kabine var lille, men behagelig og jeg fik en rigtig god nattesøvn. Alle faciliteter var rene, og jeg nød virkelig tiden på denne færge. Det var en anerledes oplevelse end at flyve, og jeg vil uden tvivl bruge igen.

  Læs mere Læs mindre