Mariehamn til Stockholm færge

Mariehamn Stockholm færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 5 timer 30 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 5 t 30 m.

Der er 42 overfarter Uge på Mariehamn Stockholm ruten mellem Ålandsøerne og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mariehamn - Stockholm færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 3 Afgange Dagligt 5 t 30 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 3 Afgange Dagligt 5 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mariehamn Stockholm Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mariehamn Stockholm ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.