COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mariehamn - Stockholm er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Sverige side

Mariehamn - Stockholm færgeselskaber

  • 15 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 11 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price

Mariehamn Stockholm færge anmeldelser

 • "Mariehamn til Stockholm "

  Dette er en fantastisk måde at rejse på, komfortable og relativt billig.

  'Silja Symphony' travelled on Silja Symphony

  Læs mere Læs mindre

Mariehamn til Stockholm færge

Mariehamn Stockholm færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 15 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 30 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 15 minutter.

Der er 26 overfarter Uge på Mariehamn Stockholm ruten mellem Ålandsøerne og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.


Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.