DFDS Lisco
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

DFDS Lisco

DFDS Lisco tilbyder regelmæssige passager- og fragtservicer, som forbinder Sverige, Tyskland, Litauen, Letland og Rusland.

De sejler nu under navnet DFDS Seaways, men færgeservicen blev oprettet efter overtagelsen af et litauisk færgeselskab i 2001, og operede under navnet Lisco Baltic Service indtil 2006, hvor det blev ændret til DFDS Lisco.

DFDS Lisco har en flåde på 6 veludstyrede skibe – Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas og Vilnius, og alle tilbyder maksimal komfort og en første klasses oplevelse.

Om bord er der et stort udvalg af akkommodation og faciliteter, inklusiv en selvbetjeningsrestaurant og a la carte restaurant, bar, legeområde og toldfri butik.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign DFDS Lisco sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

DFDS Lisco kundeanmeldelser

 • "Rejse til Litauen"

  Indskibning i Karlshamn alt for langsom

  Læs mere Læs mindre
 • "Sørejse mellem LT og SE."

  jeg rejste på ny med DFDS færgen mellem LT og SE. En god oplevelse, når man vælger den bedste kahyt og spiser i skibets restaurant. En udsøgt betjening med velsmagende mad og gode vine. En litauisk vodka bør smages som aperitif. En stor del af personalet taler kun litauisk og russisk, enkelte lidt engelsk. Med russisk klarer man sig fint med generationen 40+. De yngre mennesker taler derimod kun undtagelsesmæssigt russisk, men engelsk. Som det eneste negative kan jeg nævne, at det tog tre kvarter at køre fra borde!

  Læs mere Læs mindre
 • "okay - but more information would be nice "

  I crossed for a trip to Paldiski during daytime and a return to Kapellskär at night. The day trip was fabulous, but the night trip a sheer horror if you choose the recliner seats without bringing enough clothes because the ice age is a reality on the ferry. I thought I was in Siberia. But : a very clean and quiet ferry and no noisy families with spoiled children

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig dejlig oplevelse"

  Min færgeoverfart var en rigtig dejlig oplevelse. Kahytten var skøn, og var i perfekt stand. Personalet var flinke og hjælpsomme, og færgens faciliteter var særdeles gode. Restauranten havde fin mad.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking