Langnas til Stockholm færge

Langnas Stockholm færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 25 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 t 20 m.

Der er 14 overfarter Uge på Langnas Stockholm ruten mellem Ålandsøerne og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Langnas - Stockholm færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 25 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Langnas Stockholm Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Langnas Stockholm ruten er for en bil og 2 passagerer.

Langnas Guide

Den finske by og havn Langnæs ligger i Lumperland regionen på den østlige side. Byen er hjemsted for den ældste overlevende kirke i området. Kirken, dedikeret til St Andrew, daterer tilbage til 1720erne. I 1960erne blev en ny færgeterminal bygget i byen, som er designet af Bengt Lundsten, og den var i brug mellem 1965 og 1975, hvorefter den blev lukket og helt fjernet i 1993. For at rumme de store færger, der sejler mellem Stockholm og Åbo, blev en ny terminal bygget i 1999. Terminalen bruges også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter der har lidt passagertrafik til og fra Åland.

Der er færgeforbindelser fra Langnæs havn til Stockholm og Åbo. Check-ind for biler åbner 30 minutter før afgang for afrejse til Stockholm og 1 time før afgang for afrejse til Åbo.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.