COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Langnas - Stockholm er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Sverige side

Om bord på færgerne

Langnas - Stockholm færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 6 hr 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 25 min
  • Get price

Langnas Stockholm færge anmeldelser

 • "God service"

  Der var en fejl med min booking, så jeg havde ingen kabine, men det gik meget fint og det var let at få en kabine uden omkostninger. Jeg syntes, at det var en god service.

  'Baltic Princess' travelled on Baltic Princess

  Læs mere Læs mindre

Langnas til Stockholm færge

Langnas Stockholm færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 20 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 25 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Langnas Stockholm ruten mellem Ålandsøerne og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Langnas Guide

Den finske by og havn Langnæs ligger i Lumperland regionen på den østlige side. Byen er hjemsted for den ældste overlevende kirke i området. Kirken, dedikeret til St Andrew, daterer tilbage til 1720erne. I 1960erne blev en ny færgeterminal bygget i byen, som er designet af Bengt Lundsten, og den var i brug mellem 1965 og 1975, hvorefter den blev lukket og helt fjernet i 1993. For at rumme de store færger, der sejler mellem Stockholm og Åbo, blev en ny terminal bygget i 1999. Terminalen bruges også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter der har lidt passagertrafik til og fra Åland.

Der er færgeforbindelser fra Langnæs havn til Stockholm og Åbo. Check-ind for biler åbner 30 minutter før afgang for afrejse til Stockholm og 1 time før afgang for afrejse til Åbo.


Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.