Vaasa til Umeå færge

Vaasa Umeå færgeruten forbinder Finland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wasaline. Der er op til 11 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vaasa Umeå færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vaasa - Umeå færgeselskaber

  • Wasaline
    • 11 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vaasa Umeå Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Vaasa Umeå ruten er for en bil og 2 passagerer.

Vaasa Guide

Den finske by Vaasa ligger på vestkysten af landet og har en historie, der går tilbage til 1606. Byens navn er taget fra kongehus Vasa og selv om det er en finsk by, taler mange af indbyggerne både finsk og svensk. Byen betragtes med rette som det kulturelle centrum i regionen, da den har omkring 20 museer og en række kunstgallerier.

Der er otte ugentlige afgange fra Vaasa til Umeå, med en sejltid på ca. 4 timer.

Umeå Guide

Den svenske by Umeå ligger i det nordlige Sverige på bredden af Umefloden. Byen er sæde for Umeå Kommune og hovedstaden i Västerbotten amt. Byen ligger omkring 600 km nord for Stockholm og omkring 40 km syd fra den nordlige polarcirkel. Det er en universitetsby og et center for uddannelse og teknisk og medicinsk forskning i landet og hjemsted for to universiteter og næsten 40.000 studerende. Byen blev valgt som europæisk kulturhovedstad i 2014, og en populær attraktion i byen er det helt nye Bildmuseet, som ligger ved Umefloden ved Umeå kunstcampus. Denne prisbelønnede bygning har syv etager, som er fulde af moderne kunst, fotografi, arkitektur og design.

Der er 8 ugentlige afgange fra Umeå havn til Vaasa og sejltiden er ca. 4 timer.