COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vaasa - Umeå er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Finland til Sverige side

Vaasa - Umeå færgeselskaber

    • 12 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Vaasa til Umeå færge

Vaasa Umeå færgeruten forbinder Finland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wasaline. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vaasa Umeå færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vaasa Guide

Den finske by Vaasa ligger på vestkysten af landet og har en historie, der går tilbage til 1606. Byens navn er taget fra kongehus Vasa og selv om det er en finsk by, taler mange af indbyggerne både finsk og svensk. Byen betragtes med rette som det kulturelle centrum i regionen, da den har omkring 20 museer og en række kunstgallerier.

Der er otte ugentlige afgange fra Vaasa til Umeå, med en sejltid på ca. 4 timer.


Umeå Guide

Den svenske by Umeå ligger i det nordlige Sverige på bredden af Umefloden. Byen er sæde for Umeå Kommune og hovedstaden i Västerbotten amt. Byen ligger omkring 600 km nord for Stockholm og omkring 40 km syd fra den nordlige polarcirkel. Det er en universitetsby og et center for uddannelse og teknisk og medicinsk forskning i landet og hjemsted for to universiteter og næsten 40.000 studerende. Byen blev valgt som europæisk kulturhovedstad i 2014, og en populær attraktion i byen er det helt nye Bildmuseet, som ligger ved Umefloden ved Umeå kunstcampus. Denne prisbelønnede bygning har syv etager, som er fulde af moderne kunst, fotografi, arkitektur og design.

Der er 8 ugentlige afgange fra Umeå havn til Vaasa og sejltiden er ca. 4 timer.