Lithuania

Sammenlign færger fra Litauen til Sverige

Der er 2 ferry routes mellem Litauen og Sverige med 10 afgange ugentligt. TT Line leverer 1 routes, Klaipeda til Trelleborg som sejler 3 gange dagligt. DFDS Seaways leverer 1 routes, Klaipeda til Karlshamn som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Litauen til Sverige for at tjekke informasjon.

Litauen Sverige kort

Tryk her for kort

Færger fra Litauen til Sverige

Om Litauen:

Litauen er det største af de tre baltiske lande i Nordeuropa og har en kort, smuk kystlinje mod Østersøen.

Som den sydligste af de baltiske lande, har Litauen et forholdsvis mildt klima, så man kan bruge sin dag på at udforske landets frodige skove eller solbadning på en sandstrand.

Landets historiske arv adskiller det fra de nærliggende nationer. Hovedstaden, Vilnuis er den største og en af de ældste i landet, med Europas største barokke gamle bydel og spektakulære kirketårne.

Litauens hovedhavn ligger på kysten, mod vest, i Klaipeda, og herfra er der hyppige overfarter til Skandinavien og Centraleuropa.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.