Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Kiel havn

 • Med bil

  For Color Line terminal, følg B76/Theodor-Heuss-Ring mod Norwegenkai/Fähren (færgen). Efter ca. 3 km, kør mod Norwegenkai/Fähren indtil Sörenstraße, og så op på Werftstraße. Efter ca. 1,5 km, drej til venstre mod Norwegenkai. For DFDS Seaways terminal, kør fra Hamburg mod Flensburg via A7. Ved motorvejstrekanten Bordesholm, fra A7 kør mod A215 Blumenthal/Kiel. Følg skiltene til Ostuferhaufen/Klaipeda til motorvej afkørsel A215. Følg herfra skiltene til havnen.

 • Med tog

  Der er togforbindelser fra det meste af Tyskland til Kiel togstation.

 • Adresser

  Color Line Norwegenkai, 24143 Kiel-Gaarden, Postfach 2646, 24025 Kiel DFDS Lisco Ostuferhafen 15, 24149 Kiel

 • Kiel overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Kiel før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Kiel overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Kiel færgeservicer

Kiel Guide

Hvad kan man lave i Kiel?

Mange af Kiels bedste seværdigheder passer perfekt til dens identitet som havneby og indflydelse under mange forskellige krige – fra Kiellinie promenade, med sejlklubber, et mini akvarie, caféer og restauranter, til Kiel uge, et regatta hvor man kan se mange historiske skibe og høre musik ved markedsfestivalen på rådhuspladsen. Det zoologiske museum har utrolige hvalskeletter og en udstilling der hedder ”Ozean der Zukunft,” der har fokus på hvordan vi behandler vores hav og konsekvenserne af blandt andet stigninger i hav niveauer og overfiskeri, og for mere information om byens historie med søfart og fiskeri kan man tage til søfartsmuseet, der ligger i et gammelt fiskeauktions hus. En kort tur med 100 eller 102 bussen fra Kiel ligger det 72m høje flådemindesmærket, der kan ses helt fra Kiellinien. Den blev originalt bygget til ære for de søfolk dræbt under første verdenskrig og efter anden verdenskrig, blev den et monument for fredelig søfart og ofre fra alle nationer dræbt i krigene. På kysten ved siden af ligger et museum i en krigstids tysk ubåd. Hvis man vil shoppe lidt imens man besøger byen, er Holstenstraße gågaden. Beliggende midt i byen er den en kort distance fra andre landemærker som Sankt Nikolai kirke, der har ligget i gammel marked siden det 13. århundrede. Ændringer og tilføjelser over årene har gjort den et interessant sammensurium af æstetiske træk. Efter alt den rejsen omkring burde man nok tage en pause i mikrobryggeriet, der også ligger i gammel markedet og serverer dejlig unik øl med en menu af tyske retter og fisk og skaldyr.

Hvordan kommer man omkring i Kiel?

De fleste seværdigheder er nemme at udforske tilfods, dog findes der god offentlig transport, både i byen, og til mange andre destinationer i Tyskland.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking