Book en Kiel færge

Kiel færgehavn i Tyskland er tjent af en række færgeruter med overfarter til Gøteborg, Oslo & Klaipeda. Der er et valg af 21 Afgange Ugentlig og havnen i Kiel forbinder Tyskland med Sverige, Norge & Litauen.

Sejltider varierer fra 14 timer 30 minutter på Gøteborg servicen til 20 timer på Oslo servicen.

Selv om der er en kort beskrivelse på denne side, kan information variere baseret på årstiden, så vi vil råde dig til at se sejltider og priser på vores Kiel billetsøgning.

Kiel havnekort

Tryk her for kort

Kiel færgeservicer

 • Stena Line
  • 7 Afgange Ugentlig 14 t 30 m
  • Få pris
 • Color Line
  • 7 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Kiel Guide

Kiel er hovedstaden af Schleswig-Holstein og er en transportknudepunkt for Tyskland, takket være dens beliggenhed på Kiel Fjord. Den har den travleste kunstige kanal i verden, Kiel Kanal. Havnen står for passager- og fragttransport imellem Tyskland, Skandinavien, de Baltiske lande og Rusland.
Færger sejler til Gothenburg i Sverige, Oslo i Norge, Klaipeda i Litauen og Sankt Petersborg og Kaliningrad i Rusland.

Hvad kan man lave i Kiel?

Mange af Kiels bedste seværdigheder passer perfekt til dens identitet som havneby og indflydelse under mange forskellige krige – fra Kiellinie promenade, med sejlklubber, et mini akvarie, caféer og restauranter, til Kiel uge, et regatta hvor man kan se mange historiske skibe og høre musik ved markedsfestivalen på rådhuspladsen.

Det zoologiske museum har utrolige hvalskeletter og en udstilling der hedder ”Ozean der Zukunft,” der har fokus på hvordan vi behandler vores hav og konsekvenserne af blandt andet stigninger i hav niveauer og overfiskeri, og for mere information om byens historie med søfart og fiskeri kan man tage til søfartsmuseet, der ligger i et gammelt fiskeauktions hus.
En kort tur med 100 eller 102 bussen fra Kiel ligger det 72m høje flådemindesmærket, der kan ses helt fra Kiellinien. Den blev originalt bygget til ære for de søfolk dræbt under første verdenskrig og efter anden verdenskrig, blev den et monument for fredelig søfart og ofre fra alle nationer dræbt i krigene. På kysten ved siden af ligger et museum i en krigstids tysk ubåd.

Hvis man vil shoppe lidt imens man besøger byen, er Holstenstraße gågaden. Beliggende midt i byen er den en kort distance fra andre landemærker som Sankt Nikolai kirke, der har ligget i gammel marked siden det 13. århundrede. Ændringer og tilføjelser over årene har gjort den et interessant sammensurium af æstetiske træk.
Efter alt den rejsen omkring burde man nok tage en pause i mikrobryggeriet, der også ligger i gammel markedet og serverer dejlig unik øl med en menu af tyske retter og fisk og skaldyr.

Hvordan kommer man omkring i Kiel?

De fleste seværdigheder er nemme at udforske tilfods, dog findes der god offentlig transport, både i byen, og til mange andre destinationer i Tyskland.

Sådan kommer du til Kiel havn

 • Med bil

  Schwedenkai 1,Kiel,D-24103,Germany

  Norwegenkai,Kiel-Gaarden,24143,Germany

  Ostuferhafen 15,Kiel,24149,Germany

 • Med tog

  Schwedenkai 1,Kiel,D-24103,Germany

  Norwegenkai,Kiel-Gaarden,24143,Germany

  Ostuferhafen 15,Kiel,24149,Germany

 • Adresser

  Schwedenkai 1,Kiel,D-24103,Germany

  Norwegenkai,Kiel-Gaarden,24143,Germany

  Ostuferhafen 15,Kiel,24149,Germany

 • Kiel overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Kiel før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Kiel overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.