COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rostock - Trelleborg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rostock til Trelleborg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Sverige side

Rostock - Trelleborg færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 6 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 6 hr
  • Get price

Rostock Trelleborg færge anmeldelser

 • "Fint"

  Det var fint.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "rejse med Nils Holgersen"

  En god oplevelse.

  'Nils Holgersson' travelled on Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre
 • "TOP oplevelse"

  Vi elskede det og vil bruge igen.

  'Skåne' travelled on Skåne

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig tur!"

  Alt gikk bra for seg fra indjøring og ut. God og vennlig service om bord, og flott interiør i fergen!

  'Nils Holgersson' travelled on Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre

Rostock til Trelleborg færge

Rostock Trelleborg færgeruten forbinder Tyskland med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. TT Line sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 6 timer 15 minutter mens Stena Line servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 6 timer.

Der er 42 overfarter Uge på Rostock Trelleborg ruten mellem Tyskland og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rostock Guide

Den tyske by Rostock ligger i Mecklenburg-Vorpommern regionen i det nordlige Tyskland på Warnow floden. Byens centrum er omkring 12 km syd fra Østersøens kyst. En populær attraktion i byen, og måske en af de smukkeste, er Neuer Markt. Der findes også det gotiske rådhus fra det 13. århundrede, der fik en barok facade og festsal tiløjet i det 18. århundrede, såvel som seks 15. og 16. århundrede gavlhuse.

I 1942 blev mange af de andre historiske bygninger ødelagt i luftangreb. Byen er desuden hjem til Rostock Universitet, der blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste universiteter i verden.

Rostocks havn er Tysklands største og er vokset til at blive en af Europas vigtigste. Der er fremragende vejforbindelser og faciliteter, inklusiv cafeer, restauranter, shopping områder og et vekselkontor. Der er færgeservicer til Gedser i Danmark (sejltid ca. 2 timer), Trelleborg i Sverige (sejltid ca. 5 timer og 45 minutter) og en hurtigfærge til Hank i Finland (sejltid ca. 22 timer).


Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere tilbageerobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage i svensk herredømme.

I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland, på de færger der afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne tager både fodpassagerer, såvel som biler og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.